Wysłany: 2009-05-06, 19:27 Nominacje na moderatorów
W związku z tym, że niejaki Stefan ostatnio truje dupsko ze scalaniem, przenoszeniem swoich postów i jako, że udziela się dość konkretnie w swojej - drogowej - dziedzinie, proponowałbym zrobić go moderatorem paru działów.
Jeśli mielibyśmy w przyszłości brać kogoś pod uwagę na moderatora, to typuję jeszcze miko005.
Jeśli uważacie, że Stefan byłby dobrym modem, tak samo jak z zapałem tworzy swoje tematy i relacjonuje je z większymi konkretami, niż dyrekcja GDDKiA, poprzyjcie go.
Ostatnio moderator Tomek praktycznie w ogóle nie udziela się na forum a tym bardziej nie spełnia się jako mod (wynika to pewnie z jego obłożenia pracą), proponowałbym zamienić go za Stefana.
W związku z tym, że niejaki Stefan ostatnio truje dupsko ze scalaniem, przenoszeniem swoich postów i jako, że udziela się dość konkretnie w swojej - drogowej - dziedzinie, proponowałbym zrobić go moderatorem paru działów.
Akurat moja pupkę truje, więc jestem za zrobieniem go moderatorem Nie tylko dlatego aby przestał mi pupkę zawrać, ale dlatego że się udziela dosyć dużo
_________________ Wszystko o czym marze jest albo nielegalne, albo nieetyczne, albo strasznie tuczące...
Za Stefanem
Zaś jeśli chodzi o miko_005, to podejrzewam, że wolałby uchodzić za "niezależnego" od osób funkcyjnych. Oczywiście jego kandydaturę także poparłbym, bo wnosi jednak wiele do życia forum.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum