Brałem u nich wlele rzeczy, miedzy innymi koszulki, czapki. Drukowalem duzo rzeczy, łącznie z foliami, bindowanie itp. Gorąco polecam, warto! Cenowo też wyglądają nieźle.
Ja natomiast nie miałem z nimi bezpośredniego kontaktu, jedynie co w poprzedniej pracy z klientami, którzy przychodzili do mnie strasznie niezadowoleni (mało powiedziane - niezadowoleni) z usług i podejścia Wielkiej Reklamy. A było tych klientów sporo.
Ferbik mozesz powiedziec dokladniej z czego byli tak niezadowoleni.. Jakość??podejscie do klienta czy tez cos innego..??
Nieterminowość a przede wszystkim podejście do klienta. Jakościowo nie wiem.
Pracując w poprzedniej firmie miałem do czynienia z niezadowolonymi klientami, o ktorych pisałem wcześniej.
Jeden z wielu przypadków, to pani dyrektor pewnej ze szkół wieluńskich, której właściciel na jakąś inaugurację obiecał 5000 ulotek. Miały być tydzień przed dniem inauguracji, nie było. W dzień inauguracji również nie było, właściciel potraktował ją jak intruza po tym, jak zwróciła mu uwagę, że jest niepoważny - wyprosił ją z firmy.
Co do niezadowolonych klientów, to nie ma co za bardzo się opierać na ich relacjach bo przeważnie dużo koloryzują. Sam pracuję w tej branży i wiem, że czasami się takie "kwiatki" trafiają, że szkoda słów. Zresztą sam wiesz jak jest Marcin.
Co do niezadowolonych klientów, to nie ma co za bardzo się opierać na ich relacjach bo przeważnie dużo koloryzują. Sam pracuję w tej branży i wiem, że czasami się takie "kwiatki" trafiają, że szkoda słów. Zresztą sam wiesz jak jest Marcin.
Masz rację Tylko to nie była jedna osoba Było ich przynajmniej 10-20.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum