Wysłany: 2009-09-15, 08:50 POMOC W BADANIACH DO PRACY MGR
Wszystkich, którzy mają wolne 30 min i mogą je poświęcić na wypełnienie kilku testów a przez to pomóc przyszłemu magistrantowi , proszę o wpisanie w tym temacie swojego adresu e-mail, ewentualnie w PW. Testy są w formie elektronicznej- word. Ja już wypełniłam. Testy są anonimowe.
Prośba od znajomego, wybrał sobie dość ciężką grupę.
Ja już jestem po badaniach- tak jak pisałam, temat i prośba tu na forum- to przysługa dla znajomego. Z tego co się orientuję to testy dotyczą temperamentu, osobowości, w jakie role wchodzimy w grupie, a to wszystko ma oddziaływać na gry strategiczne- tzn jak się w nich "poruszamy". Badania trudne do przeprowadzenia, bo trudno osiągalna grupa. Właściwie na tym zakończę post- nie wiadomo, kto będzie to czytał... Już dziękuję za pomoc
Proszę wszystkich podających maile na forum w postach o to, żeby zastąpili chociaż znak małpy symbolem [at]. Unikniecie wtedy spamu na Waszych skrzynkach, ponieważ na forum wchodzą boty i zbierają sobie bazy mailowe, z których adresy mailowe zapychają później spamem.
Dziękuję dziękuję za zgłoszenia w temacie jak i przez PM! Nie sądziłam, że będzie taki odzew . Wszystkim wysłałam testy przez maila. Wypełnione testy wysyłajcie do mnie, ewentualnie na adres podany w instrukcji.
DZIĘKUJĘ!!
edit:
Proszę się nie obawiać o zaglądanie, analizowanie czy też interpretowanie testów przeze mnie. Tak jak pisałam- to są badania znajomego.
Oooo a właśnie... my tak wysyłamy i wysyłamy, ale czy jest czas i możliwość na jakiś opis danej osoby, która wypełniła test? Tak indywidualnie? Niekoniecznie tu na forum oczywiście
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum