Odświeżam temat - czy nikt nie zna producentów mebli kuchennych w okolicy?
Chodzi mi zarówno o meble na wymiar jak i gotowe - z tych drugich wiem, że produkuje je m.in. IKEA i BRW.
gotowe - z tych drugich wiem, że produkuje je m.in. IKEA i BRW
Jeśli chodzi o BLW to odradzam z racji tego, że licza za szafkę a nie od metra, a to drożej wychodzi.
Za swoje meble kuchenne zapłaciłam 3 tys (zamawiane u jednego z wystawców na rynku) a za ten sam zestaw (bez uchwytów i oświetlenia) w BRW - 4,5 tys.
_________________ Co za czasy! Lot w kosmos trwa coraz krócej, jazda do pracy coraz dłużej.
Pomógł: 59 razy Dołączył: 12 Sie 2005 Posty: 3155 Otrzymał 7 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2010-01-25, 13:48
Trudno jest porównać cenowo meble kuchenne, bo na cenę nie składają się tylko fronty i korpus. Dobre prowadnice do szuflad, zawiasy, podnośniki do frontów górnych to koszt nawet kilku tysięcy złotych.
Nie ma nic bardziej wygodnego w kuchni niż szerokie duże szuflady, szafki są kompletnie nie praktyczne. Taka duża szuflada na systemie firmy BLUM znosi bez problemów obciążenia rzędu 50kg, otwiera się jednym palcem i domyka sama po lekkim popchnięciu.
Proponuje zamówic u producenta ale nie z okolic Wielunia tylko z Radomska tesz szukam mebli do kuchni i bylem na rynku koles powiedzial ze od metra i koszt to 530zł a w Wieluniu to minimum 1100zł wiec oplaca sie z radomska a maja bardzo fajne oferty polecam
Proponuje zamówic u producenta ale nie z okolic Wielunia tylko z Radomska tesz szukam mebli do kuchni i bylem na rynku koles powiedzial ze od metra i koszt to 530zł a w Wieluniu to minimum 1100zł wiec oplaca sie z radomska a maja bardzo fajne oferty polecam
A jakiś namiar na to Radomsko? Czy mam iść na rynek i szukac producenta z Radomska?
jako że kupowałem ostatnio meble mogę powiedzieć, że ceny w radomsku są podobne do cen wieluniu . Najeździłem się po Radomskach a meble kupiłem u nas pozdrawiam
Najciemniej pod latarnią.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum