Ostatnio przejeżdzając ulicą Sienkiewicza zauważyłem nowy lokal w miejscu gdzie mialo być BTW był tam ktoś moze, jadł coś a moze ma i rozpiske i mogłby tu wkleić. Ogólnie czekam na jakies opinie co tam sie otworzyło wogóle.
Ostatnio zmieniony przez Ferbik 2010-01-23, 13:36, w całości zmieniany 1 raz
Syla W trakcie przeprowadzki do Wielunia SuperStar
RYBAK48, na razie nie mogę nic polecić, ponieważ nie byłem w tej restauracji. Robiłem ulotkę, którą wrzucę rano, jak dotrę do pracy. Zapytaj tych, co już tam byli
na razie nie mogę nic polecić, ponieważ nie byłem w tej restauracji.
Jak Leveile Soleile zapytała czy lepsze mają jedzonko odpowiedziałeś zdecydowanie inne.
Inne nie znaczy lepsze .
Nikogo nie oceniam z góry tak jak to Ty napisałeś, jednak wiesz werona mówi samo za siebie a jak byś był tak chory jak ja kiedyś po ich obiadku to sądzę że tak samo sceptycznie byś do tego podchodził.
No nic rano wrzuć ulotkę a ja się wybiorę wieczorkiem i dopiero będę mógł się podzielić swoimi spostrzeżeniami. Na tą chwile wielkie dzięki.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum