Jakąś obsesje masz? Dobrze się czujesz? Jeśli witasz uzytkownika Leveile Soleile to powiniennes to zrobić prawie 3 lata temu, bo jest na forum od lipca 2007...
Witam owszem, ale w dziale ......:)
Ja jestem użytkownikiem forum od czerwca 2009
Ale przeciez nikt tu nie mówi że jesteś np Majchrem. To już jest jakas obsesja jeśli w każdym kto wypowiada się w dziale POLITYKA widzi się lokalnego polityka.
Masz jakis dowód na to, że Leveile Soleile to Anna Rozmarynowska? A jesli nawet nie masz twardych dowodwó, to na jakiej podstawie tak twierdzisz?
To aż żenujęce, że Forumowicze spierają się o to, kto jest kim..? Czy nie żal Wam czasu na tekie spory, kiedy tyle wokół nas jest do zrobienia..? Nie ośmieszajcie się!!!
Ryszard Kmita
Wysłany: 2010-04-06, 20:19 Re: Dlaczego Rozmarynowska nie zostanie Burmistrzem
wieluń1975 napisał/a:
Pani Anna nie zostanie Burmistrzem, ponieważ jedynymi wyborcami popierającymi PIS w wyborach samorządowych będą siostry zakonne a to trochę za mało.
Zdaje mi się że na tym forum jest tylko 1 aktywny wyborca/działacz PiS. Odnośnie Wieluńskiego PiS, myślę część starszych ludzi pójdzie zagłosować na kogoś reprezentującego Prawicę RP Marka Jurka zamiast na PiS.
Swoją drogą, ciekawe dlaczego w wyborach nie bierze po raz kolejny udziału lider wieluńskiego PiS?(wiecie o kim mowa?)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum