Niestety była lichwa ze względu na zmianę pogody, tam są rybki takie jak amur, karp, karaś, lin. Fisherman wyciągnął chyba ze 3 karpie i parę bączków. Ja złowiłem jednego bączka i przez marudzenie Jarka M. wypiął mi się amurek Witoldino wyciągnął amurka i coś jeszcze, ale najlepiej niech każdy sam napisze, co złowił. Generalnie zawsze jest tak, że ja żabę chyba przynoszę, bo gdziekolwiek na ryby nie pojadę, to słyszę głosy typu: "aaa wczoraj to brały jak głupie, a dzisiaj nędza".
Zaraz wrzucę foty, bo tumaszowi coś nie poszło
Pomógł: 59 razy Dołączył: 12 Sie 2005 Posty: 3155 Otrzymał 7 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2010-07-26, 09:08
Dzięki za zaproszenie i ma nadzieję że kiedyś się spotkamy . Muszę sobie trochę przypomnieć i odświeżyć sprzęt bo w łowieniu miałem naprawdę długą przerwę, w tym celu wybieram się z kolegami w najbliższy weekend
Pomógł: 1 raz Dołączył: 14 Maj 2010 Posty: 402 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: WIELUŃ
Wysłany: 2010-07-26, 12:11
Administrator napisał/a:
Panowie, co konkretnie brało i w jakich ilościach?
Duże wzięcie miało Tyskie i Żołądkowa gorzka. Oczywiście w ilościach rozsądnych. Mimo to w kilku przypadkach prowadzenie pojazdu po zakończeniu imprezy było wykluczone.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum