Polecam sklepik, zakupiłem w trybie ekspresowym w dobrej cenie kołowrotek i jestem zadowolony
W trybie ekspresowym tz. nie było kolejki rozumiem ?
Dobra cena tz. jaka ? Jak smakowała ?
I jeszcze jedno pytanko. Ile bierzesz jako administrator za umieszczanie na tym portalu
reklamy lub kryptoreklamy. Chciałbym reklamować swoją firmę, może się będzie opłacało.
Kolejki były nawet spore
Ferbik brał kołowrotek VALOR RD 406 6 łożyskowy z metalową szpulą + grafitowa zapasowa.
Byl to kołowrotek karpiowy za 85zł
Cena chyba była smakowita sądząc po zadowoleniu Ferbika
Tez doszly mnie słuchy o zamknięciu sklepu ale niewiem czy to prawdziwe info. Sądze że bajer konkurencji, szkoda by było jak by zamknał, może branże zmieni na zoologiczny, w okolicy żadnego nie ma
[ Dodano: 2010-06-08, 14:19 ]
Dopalacze kolo szkoły ciekawie by brzmiało.
Ale na ten syf trzeba kupe forsy
[ Dodano: 2010-06-08, 14:26 ]
najlepiej żeby sam potwierdził lub zaprzeczyl plotkom
Wysłany: 2010-06-08, 13:37 Opinia prywatna.
Mówiąc szczerze początkowo byłem raczej sceptycznie nastawiony do robienia zakupów u kolegi "wieluniak20" ale muszę powiedzieć, że zostałem mile zaskoczony. Złożyłem zamówienie u kolegi na towar z katalogów firm Traper i Jaxon.
Towar otrzymałem w cenach baardzo zadowalających; moje zamówienie zostało zrealizowane ekspresowo. A co najważniejsze z wieluniakiem20 jest bardzo dobry kontakt wystarczy na Gadu-Gadu napisać lub zadzwonić i sprawa załatwiona.
To co napisałem jest moją prywatną opinią! Traktuję wędkarstwo baardzo profesjonalnie i powiem tylko tyle nawet na starty w zawodach międzynarodowych u wieluniaka20 jesteście się w stanie uzbroić w sprzęt; zanęty; przynęty itp.
Polecam sklep.
Witold
W trybie ekspresowym tz. nie było kolejki rozumiem ?
Dobra cena tz. jaka ? Jak smakowała ?
I jeszcze jedno pytanko. Ile bierzesz jako administrator za umieszczanie na tym portalu
reklamy lub kryptoreklamy. Chciałbym reklamować swoją firmę, może się będzie opłacało.
To czy zamknę czy nie pozostawiam bez komentarza. Jedno wiem że zamykam zawsze o 17.00, nieraz wcześniej. A sprawdzanie faktur z cennikiem przy każdej dostawie jest męczące. Jeżeli hurtownik jest nieuczciwy nie handluj z nim.
Tego nie twierdziłem 1 raz się tak zdarzyło i pewnie ostatni. Dostawca spoko kolo
Poprawiono 1 błąd ort.
Ostatnio zmieniony przez Archdevil 2010-06-09, 12:41, w całości zmieniany 1 raz
Dla bardzo Wymagających wędkarzy na zamówienie oferujemy :
Zanęty Sensas : 1kg (od 17 do 17,5zł w zależności od wysokości zamówienia).
Zanęty Marcel : 1kg (od 13 do 17zł w zależności od rodzaju).
Zanęty Marcel : 2kg okolice 23-25zl w zależności od rodzaju).
Jeśli ktoś poszukuje innych produktów może napisać pytanie poniżej jakiej firmy poszukuje towar.
[ Dodano: 2010-07-02, 08:52 ]
Sprzedaż w I połowie roku wędzisk oraz kołowrotków
P.S. SPRZEDAŻ PODANA DO PUBLICZNEJ WIADOMOŚCI JEST ZANIŻONA, JEST TO SPOWODOWANE DOBREM KONKURENCJI ORAZ NIE WDAWANIE SIĘ W SPORY NIEKTÓRYCH FORUMOWICZÓW SYMPATYZUJĄCYMI Z KONKURENCJĄ
Sprzedano wędek oraz kołowrotków od 150 szt do 250 szt. Dla osób które stwierdzą że oszukuję lub mam wybujałą wyobraźnię (nazwę ich omnibusami) ponieważ na wszystkie kołowrotki oraz wędki przechowuję w specjalnym miejscu paragony .
Wysłany: 2010-09-25, 09:27
Ktoś pisał w innym temacie, że u wieluniaka nie można kupić/załatwić dobrego sprzętu.
Dziwnie się składa ale ja razem z kolega zamówiliśmy sobie 2 Feeder Golden BAY 3,9 140g i Bolonke SHT 8m, i wyniosło nas to mniej niż 900zł, jak widać można tanio w miarę solidny sprzęt załatwić .
Nie jeden produkt tam zakupimy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum