No na mnie właśnie Ziaja jakoś dziwnie działa, już kiedyś miałam problem po kremie Kozie Mleko. Chyba po prostu muszę sobie darować tą firmę, a szkoda, bo produkty mają fajne i tanie.
Ja też nie mam najlepszych doświadczeń z Ziają. Po pierwsze bardzo szczypią mnie oczy po ich kosmetykach, po drugie niemiłosiernie zapychają (choć mam suchą skórę). Nie stosowałam jeszcze tej aptecznej serii, podobno jest świetna.:>
Pomogła: 32 razy Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2461 Piwa: 25/43 Skąd: w-ń
Wysłany: 2013-05-01, 09:19
Bio-oil, przereklamowane g.... Na rozstępy polecam z czystym sumieniem krem przeciw rozstępom i redukujący już powstałe Tołpy.
Sprawdzony przez moja córkę, nowe nie wyszły, stare wszystkie zeszły, pojemność duża cena jak dobrze pamiętam 47 zł. Wszystkie osoby którym go poleciłam, są bardzo zadowolone.
Bio-oil działa nawilżająco, wiec nic specjalnego nie zdziała.
Patrzyłam na ten krem z Tołpy, był nawet w promocji w SUPER PHARM za niecałe 40 zł, w Rossmanie tak jak piszesz coś ok 47. Zdecydowałam się na ten Le' Maadr.
Dzięki za opinie edzia.
Pomogła: 32 razy Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2461 Piwa: 25/43 Skąd: w-ń
Wysłany: 2013-05-24, 07:29
No właśnie nie wiem ale nazwali to tydzień , więc może i będzie do 29 maja, bo jak byłam tam w środę to takiej promocji nie było.
Wczoraj ludzi mnóstwo, a towaru ubywa Glizdeczko, ubywa
Tak, dlatego nie niszczy włosów jak farby, a trzyma się bardzo długo, i przede wszystkim przez brak amoniaku nie śmierdzi jak inne farby. Kto używał castinga to sam wie:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum