Pomógł: 42 razy Wiek: 58 Dołączył: 04 Mar 2006 Posty: 4309 Piwa: 76/53 Skąd: wieluń
Wysłany: 2012-11-03, 16:45
narodowiec napisał/a:
jest dla mnie śmieciem.
No tak, ogólne to co prawda, ale masz do tego prawo. Z tym, że gdyby tak spytać o to samo Janusza Palikota, kim jest dla niego np. taki user "narodowiec", też by pewnie powiedział że ... śmieciem. I byłby swoisty pat.
Ale gdyby tak pokusić się o odrobinę uzasadnień, to pewnie wszystkim byłoby łatwiej zrozumieć Twoje odczucia w stosunku do pana Janusza
_________________ Im dłużej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.
Maciej W trakcie przeprowadzki do Wielunia EWI w Sercu
Pomógł: 13 razy Wiek: 48 Dołączył: 24 Mar 2009 Posty: 1155 Piwa: 5/6 Skąd: EWI-OOL
Wysłany: 2012-11-03, 18:08
Mateusz, zaraz dostaniesz warna !!! .........tak długo a jeszcze nie czujesz tego forum , szczególnie kilku moderatorów ??
_________________ Jeśli pozwolisz, by robactwo się rozmnożyło, rodzą się prawa robactwa. I rodzą się piewcy, którzy będą je wysławiać.
Antoine de Saint-Exupery
Pomógł: 3 razy Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 1504 Piwa: 17/150 Skąd: z północy
Wysłany: 2012-11-03, 18:51
miko 005 napisał/a:
narodowiec napisał/a:
jest dla mnie śmieciem.
(...)gdyby tak spytać o to samo Janusza Palikota, kim jest dla niego np. taki user "narodowiec", też by pewnie powiedział że ... śmieciem(...)
Palikot na pewno nie określiłby tak narodowca. Każdy człowiek ma jakąś wartość. Dobrą, złą, ale ma. Nawet totalny obskurant.
Wysłany: 2012-11-03, 19:22
Ferbik napisał/a:
maaciej76, nie ironizuj
Zona na szkoleniu , sam z synami ....zrozum .......
_________________ Jeśli pozwolisz, by robactwo się rozmnożyło, rodzą się prawa robactwa. I rodzą się piewcy, którzy będą je wysławiać.
Antoine de Saint-Exupery
No tak, ogólne to co prawda, ale masz do tego prawo. Z tym, że gdyby tak spytać o to samo Janusza Palikota, kim jest dla niego np. taki user "narodowiec", też by pewnie powiedział że ... śmieciem. I byłby swoisty pat.
Ale gdyby tak pokusić się o odrobinę uzasadnień, to pewnie wszystkim byłoby łatwiej zrozumieć Twoje odczucia w stosunku do pana Janusza
Zgadzam się, że lepiej byłoby uzasadnić moją opinię, ale raz, że temat brzmi Kim jest dla Was Janusz Palikot?, a dwa jest to osoba nad którą szkoda poświęcać więcej czasu.
Maciej W trakcie przeprowadzki do Wielunia EWI w Sercu
Pomógł: 13 razy Wiek: 48 Dołączył: 24 Mar 2009 Posty: 1155 Piwa: 5/6 Skąd: EWI-OOL
Wysłany: 2013-01-14, 09:37
To kto głosował na RP łapka w górę
Antoine de Saint-Exupery
Palikot jest dla mnie podstawionym pajacem, który ma zagarnąć głosy lewicy dla PO.
Poza tym:
Cytat:
Art. 127 KK.
§ 1. Kto, mając na celu POZBAWIENIE NIEPODLEGŁOŚCI, oderwanie części obszaru lub zmianę przemocą konstytucyjnego ustroju Rzeczypospolitej Polskiej, podejmuje w porozumieniu z innymi osobami działalność zmierzającą bezpośrednio
do urzeczywistnienia tego celu, podlega karze pozbawienia wolności na czas nie krótszy od lat 10, karze 25 lat pozbawienia wolności albo karze dożywotniego pozbawienia wolności.
Oczywiście policja i prokuratura tym tematem nie są zainteresowane.
Pomógł: 3 razy Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 1504 Piwa: 17/150 Skąd: z północy
Wysłany: 2013-01-14, 23:55
Zgadzam się z Palikotem.
toiowo, jesteś zwolennikiem Unii Europejskiej ? Jeśli tak, zapoznaj się proszę z Traktatem Lizbońskim oraz traktatami założycielskimi UE. Jeśli nie, przypomnij sobie, jak żyło się w Polsce przed wejściem Polski do UE.
ourson napisał/a:
Gregg napisał/a:
Ja głosowałem i nadal będę głosował.
Co do filmu: młody był i głupi... ale zmądrzał
rzeklbym raczej ze jest dokładnie tak samo inteligentny jak wtedy.
niezmiennie mówi dokładnie to co wyborcy chcą usłyszeć...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum