Grrrrrrrrrrrr
Z tego wynika, że na wsiach w naszym regionie wygrał właśnie Kaczyński, te wsie, ehh te wsie...
Dlatego wygrał na wsiach bo A. Lepper poparł Kaczyńskiego, a jak już wiadomo, co powie Lepper to jest najlepsze itede. Głosy Leppera przeszły na Kaczyńskiego... Ehh
Wieś wybrała prezydenta... bliżej im do kaczek niż do gum Donaldówek
Wysłany: 2005-11-09, 21:34
No to chyba mamy nowy mniejszościowy rząd. Jutro jeśli tak jak mówili przywódcy LPR i Samoobrony, którzy poprą PiS oczywiście jak sie domyślacie nie za darmo będziemy świadkami przyznania votum zaufania. Do tego jeszcze te wypowiedzi nowej minister finansów miliard w tą czy miliard w tą to praktycznie żadna różnica. Spełnienie wszystkich wymagań jakie postawili koalicjanci będzie kosztować ok. 3,6 mld. zł plus oczywiście dodatkowe stołki dla Giertycha i innych. Powoli mnie to zaczyna przerażać a jeszcze się nawet nie rozkręciło a rynki finansowe kursy walut, giełda reagują już bardzo jednoznacznie.
E, tam. Obiecywanie gruszek na wierzbie już mielismy. Marcinkiewicz o poparcie zabiega a co on będzie rzeczywiście robił to wiedzą tylko ci w zaciszach gabinetów. Ja mam nadzieję na przedterminowe wybory.
MG34, interesowales sie moze statystykami? Wyczytalem ostatnio, ze duzo wiekszy % internautow (ok 70-80%) nie przepada za nowym prezydentem elektem Niezadowolenie okazuja np. na www.spieprzajdziadu.pl i innych podobnych witrynach. Na pytanie jednego internauty dlaczego taka duza rzesza uzytkownikow internetu nie darzy sympatia blizniakow, inny odpowiedzial: bo moherowe berety nie korzystaja z internetu. Moznaby polemizowac, czy jakby Tusk zostal prezydentem, to bylaby dokladnie taka sama sytuacja?
Wysłany: 2005-11-20, 21:38
Wydaje mi się, że wyjaśnienie "moherowe berety nie korzystają z internetu" jest wystarczające. Internet jet tak samo mało wiarygodny w tej sprawie jak ankieta "Naszego dziennika", "RZW", użytkowników sieci biedronka itd. Nie jest to próba w sensie statystycznym. Nie jest to żadna próba bo ja np. nie natknąłem się na ankietę ani raz.
Ostatnio zmieniony przez MG34 2005-11-20, 21:39, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum