On sam siebie ośmieszał, wiele razy to udowodnił na forum .
Ja najbardziej się cieszę że plotki o zamknięciu przez ciebie działalności jak dotąd się nie potwierdziły .
Ja jednak miałem przyjemność rozmawiać z dostawcą i wiem że ubzdurałeś sobie że biorę od początku roku u niego ale to nie mój problem .
Co do StarFisha to owszem brałem u twojego dostawcy, na pocieszenie dodam że w tym roku nie biorę tej zanęty.
[ Dodano: 2010-07-10, 12:08 ]
To czy ja kupuję u tego czy innego hurtownika to jest dla mnie bez znaczenia. To nie ja tracę klienta tylko on. A to u kogo Ty robisz zakupy wcale mnie nie interesuje. Więc zakończ już te tajemniczo-szpiegowskie dywagacje.
Raczej zbytnio nie traci bo na twoje miejsce pozyskał mnie .
Gdyby cie nie interesowało u kogo robię zakupy to nie zmienił byś tak szybko Hurtownika.
Podam ci kilka prostych przykładów :
*StarFisha przestałeś brać bo ja rzekomo zaniżałem ceny.
*Tak samo jak zrezygnowałeś ze współpracy z nim po tym jak prawdopodobnie z YORK-iem troszkę pogorszył ci się handel (chodzi mi o sprzęt). Więcej przykładów nie muszę wymieniać.
Jednak jestem zdania że nie opłacało ci się zrywać z nim współpracować.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum