Ja nie mam jeszcze prawa jazdy ale mam dość śmieszną sytuację za każdym razem kiedy trochę wypiję. Noszę okulary bo mam troche słaby wzrok jednak pod wpływem niewielkiej ilości alkocholu wzrok mi się poprawia i wyostrza, oczywiście tylko do czasu kiedy alkochol się ze mnie nie ulotni
Blink [Usunięty]
Wysłany: 2006-06-18, 08:21
Wszystko jest dla ludzi. Trzeba tylko znac swoje mozliwosci. Ja nie toleruje ludzi ktorym po piciu % wlacza sie agresja. Jezeli pije to dla poprawienia sobie nastroju i by dobrze sie bawic a nie by pokazywac jaki to ze mnie twardziel i szukac zaczepki.
Mysle ze to taki okres "dla szpanu", później to juz jest raczej kwestia "ochoty". Ja od tygodnia mam taka ochote na piwooooo , ale juz niedługo... koniec sesji, koniec przeziebienia (mam nadzieje, bo juz mnie drugi tydzien trzyma)....i zimny Heniek..... mniam
Mysle, ze trzeba mieć tez dzień. Ja raz wziełam antykac i było super- a mieszałam tak, że na drugi dzien powinna mi głowa peknac. Kolejnym razem tabletka nie zadziałała. Takze trzeba miec dzień. I tylko takich zycze.!
Pomógł: 17 razy Dołączył: 08 Mar 2006 Posty: 1805 Skąd: okalew/wrocław
Wysłany: 2006-06-22, 10:22
szczególnie gdy na drugi dzień musze do pracy naginać. przy najbliższej okazji spróbujem tego cuda. młodym bogiem stawać sie nie muszę ale żeby sie myśleć dało:)
aa ja tez musze pochwalić to cudo, namówił mnie Ferbik pewnego wieczoru, na drugi dzien w pracy pewnie bym umarła, a tak, wstałam rano i mialam ochote wziąsć psa i pobiegać przed pracą
Pomógł: 17 razy Dołączył: 08 Mar 2006 Posty: 1805 Skąd: okalew/wrocław
Wysłany: 2006-07-04, 18:28
kupiłem antykaca ostatnio - ale piszą że zażywa się 10 min przed spożyciem alkoholu - następną tabletke po wypiciu 100 ml wódki, i kolejną po wypiciu 100 ml. W dodatku piszą że zalecana dawka to 3szt. Więc czyżbym nie mógł wypić więcej niż 300ml? Dajcie jakąś radę prostemu człowiekowi - bom się pogubił.....
piszą że zażywa się 10 min przed spożyciem alkoholu - następną tabletke po wypiciu 100 ml wódki, i kolejną po wypiciu 100 ml. W dodatku piszą że zalecana dawka to 3szt. Więc czyżbym nie mógł wypić więcej niż 300ml? Dajcie jakąś radę prostemu człowiekowi - bom się pogubił.....
mozesz wziac juz w trakcie picia nawet po 3 czy 5 piwach 3 tabletki na raz i na drugi dzien bedziesz jak mlody Bóg Nie wierz tak bardzo w pisane, sprawdziłem na sobie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum