Jakie DOROSŁE??? To że mają 18-19 lat??? To dlaczego zachowują sie jak gówniarze i rzucaja niedopałki gdzie popadnie oraz śmieca na klatkach i pod blokami??? To dopiero jest niesmaczne. Ciekawe czy chciałbyś mieszkać w takim bloku.
Nie wiek świadczy o dorosłości. Gdyby te osoby były faktycznie dorosłe to nikomu nie przyszłoby do głowy zamykać drzwi.
Tak się akurat składa że mieszkam w bloku i tu jest tak samo. Moim zdaniem wiek to jedno a kultura osobista to drugie, to nie chodzi w parze w większości.. Tak jak mało się spotyka że jest dziewczyna bardzo ładna i bardzo mądra, przeważnie jest albo albo, co nie znaczy że nie ma wyjątków. Spotkałem w życiu np jedną mądrą blondynkę
Gregg Sparrow [Usunięty]
Wysłany: 2010-10-30, 12:35
Phoenix napisał/a:
Tak się akurat składa że mieszkam w bloku i tu jest tak samo. Moim zdaniem wiek to jedno a kultura osobista to drugie, to nie chodzi w parze w większości.. Tak jak mało się spotyka że jest dziewczyna bardzo ładna i bardzo mądra, przeważnie jest albo albo, co nie znaczy że nie ma wyjątków. Spotkałem w życiu np jedną mądrą blondynkę
Przeczytaj, proszę co napisałem w poście który cytujesz, pomyśl... a dopiero później pisz.
Twoja wypowiedź jest bez sensu:P ... albo albo. ROFL
Pozwolę sobie wykorzystać wątek. Dzisiaj było spotkanie samorządu szkolnego i klasowych z dyrektorem. Praktycznie nikt nie przyszedł, a ci co się pojawili stwierdzili że u nich nie było w klasie żadnych dyskusji na temat rozwiązania problemu. O ile o samym spotkaniu osobiście dowiedziałem się 10 minut wcześniej, to o tym że będzie ono w tym tygodniu i że klasy mają opracować jakieś rozwiązania było wiadomo od apelu w tygodniu poprzednim.
Jak dla mnie jest to nie poważne (cóż, moja klasa może bez poważniejszych propozycji, ale temat podjęła - najwyraźniej jako jedna z nielicznych), kiedy najpierw cała szkoła krzyczy że coś im się nie podoba, a później temat olewa.
Na spotkaniu doszliśmy do jednego wniosku. Dyrektor dał dwa tygodnie na przedyskutowanie sprawy w klasach, i w środę (17 listopada) wstępnie spotykamy się znowu, tym razem mam nadzieję w pełnym gronie i podejmujemy temat ponownie.
Z tego co omówiliśmy wynikło że raczej rozwiązaniem tymczasowym będzie wprowadzenie identyfikatorów
Kolego czy to było na długiej przerwie? Bo jak wiesz klasy maturalne odpadły bo pisały maturę próbną a to właśnie im się najbardziej nie podoba i głośno o tym mówią.Bo pierwsze klasy to już w ogóle.... No ale wracając do tematu powiedz swoim znajomym żeby tak nie wyszło po raz kolejny:) Ja też jutro powiem znajomym:)pozdrawiam:)
co wy mowicie ze powod nie jest znany jest znany doskonale uogulniony powod podal dyrektor a w szczegułach to ci co powinni wiedza a z drzwiami to trzeba napisac petycje do strazy pozarnej a nie do dyrektora bo jak my do niego pujdziemy to on sie tym nie zainteresuje a jak przyjdzie straz to moze w koncu otworza bo to jest chore skoro wracajac z warsztatow musze czekac 10 minut zeby jakis nauczyciel laskawie otworzyl mi drzwi w mina taka jakby oczekiwal ze mu pomnik zbuduje za to otworzenie drzwi albo chociaz wrecze mu pokojowa nagrode nobla
Fitas otworzył drzwi do szkoły Ty też bądź bohaterem swojej szkoły
Marshall, interpunkcja, ortografia, polskie znaki! Może zainteresuj się najpierw językiem polskim, a dopiero smaruj posta do ludzi, bo tego co powyżej czytać się nie da, a co dopiero zrozumieć!
co wy mowicie ze powod nie jest znany jest znany doskonale uogulniony powod podal dyrektor a w szczegułach to ci co powinni wiedza a z drzwiami to trzeba napisac petycje do strazy pozarnej a nie do dyrektora bo jak my do niego pujdziemy to on sie tym nie zainteresuje a jak przyjdzie straz to moze w koncu otworza bo to jest chore skoro wracajac z warsztatow musze czekac 10 minut zeby jakis nauczyciel laskawie otworzyl mi drzwi w mina taka jakby oczekiwal ze mu pomnik zbuduje za to otworzenie drzwi albo chociaz wrecze mu pokojowa nagrode nobla
Fitas otworzył drzwi do szkoły Ty też bądź bohaterem swojej szkoły
Powód jest znany, i ci co mają owszem znają dokładnie o co chodzi, to też wiadome jest że drzwi na stałe na pewno nie otworzy. Straż pożarna zdaje się wypowiadała się już na ten temat w RZW.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum