Spokojnie ludzie nie panikujcie. Zróbmy sobie z tego zabawę;P Chyba sami nie wierzycie w to, że taki stan rzeczy utrzyma się dłuższy czas. Przecież ani dla nas ani dla nauczycieli nie jest to komfortowa sytuacja. Bierzcie przykład z IV ATI i BTI i krzyczcie "Gdzie jest Klucz" ;P
Sam chodzilem do tej szkoly chorej i moge powiedziez ze w tamtym jak i w poprzednich latach tez tak bylo ;d Pani lodzia jest najelpsza, ona "pojdzie po dyrektora i polecą niewinni" :D
Z tą chorą sytuacją jak i z dyrektorem nie wygracie , on jest guru i tak bylo jest i bedzie:)
Wysłany: 2010-10-22, 18:42
ahmed
Czyli klasa informatyczna
Sam byłem świadkiem jak ok 30 chłopa krzyczy : "Gdzie jest klucz"??? (na warsztatach dzisiaj )
Akcja była dobra ale i tak było najlepsze "wyważanie" drzwi.
a po za tym planujemy już akcję ze straża pożarną:)
Poprawiono 1 błąd ort.
Ostatnio zmieniony przez Archdevil 2010-10-23, 00:59, w całości zmieniany 1 raz
no to w poniedzialek wychodzimy cala szkoła przed budynek i jak zamkną krzyczymy gdzie jest klucz:D ciekawe co dyrektor na to:) tylko żeby to nie były znowu najstarsze klasy.... koledzy i koleżanki z młodszych roczników pokarzcie ze tez potraficie:)
No to akurat był debilizm. Ale odnośnie samej sytuacji. Dobrze by było powtórzyć ten manifest I to nie na warsztatach tylko w szkole żeby nasz kochany dyrektor usłyszał, że to jest problem warty zainteresowania.
Wysłany: 2010-10-22, 18:55
luki co masz na myśli z młodszych?
Czyli reprezentujesz klasę 1?
Ja z 2 jestem Ti
[ Dodano: 2010-10-22, 19:59 ]
ahmed ja jak najbardziej pomogę w manifestacji
Można by tak zrobic aby wszyscy sie spóźnili i czekali pod szkołą i nie chcieli wejść xD
Poprawiono 1 błąd ort.
Ostatnio zmieniony przez Archdevil 2010-10-23, 00:59, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2010-10-22, 19:16
wierzycie w to że cała szkoła zgodzi się wyjść na zewnątrz i drzeć się ? Heh w każdej klasie znajduje się grupka osób które lubią stać w szeregu i do wszystkiego się dostosowywać. Jeśli takie coś miało by mieć miejsce należało by dobrze zmotywować wszystkie klasy i przycisnąć uczniów o których wspomniałem że jakaś solidarność istnieje, nie tylko w klasie ale i w szkole... Ja osobiście za swoją klasę mogę poręczyć bo moi są tam zdolni do gorszych rzeczy, (przykład powyżej z wyważaniem drzwi;p) więc na IV a można liczyć, tak jak na pozostałe IV klasy sądze. A reszta? Żeby to wypaliło to należało by to w jakiś sposób zorganizować, a do tego potrzebne jakieś spotkanie przewodniczących. Idea nie jest głupia wcale, gorzej z jej zrealizowaniem.
_________________ "Wspomnienia to najwazniejsze co nam pozostaje."
Adi ale nikt nie mówi, że to ma być cała szkoła. Ci co będą chcieli się przyłączyć to to zrobią. Zbiorą się trzy przynajmniej 3-4 klasy i będzie dobrze. Według mnie nie trzeba wychodzić na zewnątrz zrobimy to przy głównym wejściu. Akurat tam jest pokój dyra ;P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum