Powiem że na forum ładne dziewczynki mamy oczywiscie patrzyłem na temat przedstaw sie wszystkim... czy jest jeszcze jakiś dział na którym można zobaczyć inne zdjęcie pięknych pań???... kiedy bedzie można głowsować???
Pomógł: 4 razy Wiek: 45 Dołączył: 20 Gru 2005 Posty: 412 Skąd: Parafia Wieluń
Wysłany: 2006-07-29, 10:54
Ferbik napisał/a:
Dla mnie żadna. Nie ma u nas potencjalnej pani administratorowej ferbikowej.
A to pojechałeś
_________________ Człowiek, który ma zlikwidować Stalina - inżynier Vladimir Krizek - słyszy najdziwniejsze zdanie w swoim życiu : - Macie zburzyć pomnik, ale z godnością.
Pomógł: 4 razy Wiek: 45 Dołączył: 20 Gru 2005 Posty: 412 Skąd: Parafia Wieluń
Wysłany: 2006-07-29, 12:28
Ferbik napisał/a:
No co? Napisałem to co myślę Zresztą nigdy nie ukrywałem moich myśli i głośno o nich mówię Jestem po prostu szcze-ry
He he. Ma to swoje dobre i złe strony. Ale tych dobrych jest chyba więcej
Pozostaje tylko wierzyć, że działa to również w drugą stronę, to znaczy, że masz do swojej osoby dystans
Ferbik napisał/a:
Jeśli mam być szczery to Marta, miałabyś największe szanse bo fajna babeczka z Ciebie, tylko nie ten przedział wiekowy
No tak Ferbik. Tylko pomyśl co byłoby za 10 lat
_________________ Człowiek, który ma zlikwidować Stalina - inżynier Vladimir Krizek - słyszy najdziwniejsze zdanie w swoim życiu : - Macie zburzyć pomnik, ale z godnością.
baltazar, tak potrafię się śmiać z siebie, ale nie lubię spoufalania. Bo wiesz jak to się później kończy. Musiałem dzisiaj przez coś takiego wyprostować pewną osobę
Za 10 lat to Marta mnie nie będzie chciała bo będę stary i brzydki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum