Pomógł: 15 razy Dołączył: 19 Lip 2005 Posty: 1562 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: zewsząd
Wysłany: 2006-03-17, 23:44
No i już ja jestem po spotkaniu . Były Nowości spotkanko karciane Było super i oby tak dalej . Pozdrawiam wszystkich obecnych i tych mniej obecnych
UCZCIE SIĘ GRAĆ W KIERKI
Spotkanie dość nietypowe, ale mysle że wiekszosc zaakceptowała ta forme. Mam jednak nadzieje, że takie karciane spotkania nie będą za każdym razem.
Przy okazji nauczyłam sie grać w ... "Kierki" (i tu podziekowania dla Archdevila za podpowiedzi , a Lesiowi za "fory" )
Pozdrowienia dla chorego Jareczka :*, obecnych jak i tych którzy nie dotarli...
Ostatnio zmieniony przez Dominika 2006-03-18, 06:45, w całości zmieniany 1 raz
Jak do tej pory na spotkaniach przeważała część męska towarzystwa, tym razem kobiety się postarały :P To trzeba na wstępie podkreślić. Ponadto wspomniana już nietypowość, z powodu gierek-kierek :) Tak czy inaczej, spotkanie udane jak najbardziej.
Pozdrowienia dla obecnych w lokalu :)
Wysłany: 2006-03-18, 13:42
Poniewarz bylam to sie wypowiem ...
Sympatycznie, śmiesznie, karciano .... tylko jedna rzecz mnie zastanawia - te spotkania to zaledwie kilka - kilkanascie osób, więc jak pojawi się ( mam nadzieje) wkońcu wiecej osób to w co będziemy grać? w pana??
Mam nadzieję, że pomysł z kartami wypalił i większości się podobał
Dobrze, że była druga talia w barze, ale nastepnym razem zrobimy zawody
Na dwa stoliki po 4 osoby, i ta osoba która przegra z jednego i drugiego stolika gra w następną grę "chlanie do upadłego". Jeśli zawodnik przepije swojego rywala, zostaje ogłoszony królem spotu
Wysłany: 2006-03-19, 11:25
Ferbik napisał/a:
ta osoba która przegra z jednego i drugiego stolika gra w następną grę "chlanie do upadłego".
Gratuluje pomysłu - biorąc pod uwage że nie każdy ma łeb do picia jak np. ty to będzie to rzeź forumowiczów - a moja napewno , chyba że wezme pare dodatkowych lekcji gry w karty
Dziękuję Dominiczko, śle pozdrowienia również dla Ciebie, całe szczęście już czuję się dużo lepiej niż w piątek.
Co do spotkania, to z punktu obserwacyjnego uważam za jak najbardziej udane
Pozdrawiam Wszystkich
Od jakiegos czasu namawiam Aniołka. Mam nadzieje ze w koncu mi sie uda ja spakować do torby i porwać do Wielunia.
Tylko ze to jest taka transakcja wiazana (jak ona to i pozostałe złotka) a torba jest 1-osobowa . Zobaczymy co to bedzie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum