Pomógł: 7 razy Dołączył: 12 Mar 2006 Posty: 960 Piwa: 6/3 Skąd: Oklahoma Village
Wysłany: 2006-03-21, 22:22
Cytat:
żeby Ci sie ta elektryka/tronika szybko nie z waliła n bo jak sie zwali to amen w pacierzu n
w tym modelu psuje się rzadko - popytałem troche i poczytałem na ten temat z tąd mój typ, a jak się popsuje, bo to tylko maszyna, to pewnie i naprawić można
Lesiu napisał/a:
w swerze marzeń, to ja chciałbym mieć prom kosmiczny
Lesiu, Lesiu i po co te złośliwości Moje Subaru co prawda w sferze marzeń ale w granicach rosądku, a prom kosmiczny to nie wiem, nie wiem ...., może kiedyś
Podrawiam.
[ Dodano: 2006-03-21, 13:24 ]
MAR-COM napisał/a:
a w swerze marzeń, to ja chciałbym mieć teleporter n
to chyba do mnie kolejny złośnik
to już nie można pomarzyć na forum
[ Dodano: 2006-03-21, 23:32 ]
Jeszcze co do marzeń, to z uwagi na to że lubię pogrzebać przy samochodach marzy mi się taki stary fiat 126 p, chyba jeszcze włoski, z takim pionowymi tylnymi światłami. Chciał bym żeby był klasyczny z zewnątrz i wewnatrz, ale żeby pod maskę włożyć jakiś fajny silnik, np. od Lanci Delta Integrale, chyba coś około 2,0.
To w kwesti straszych pojazdów.
audumli [Usunięty]
Wysłany: 2006-03-24, 18:32
Hmmmmm... renault thalia jest dość... yyy... "nietypowym" autkiem, którego linia nadwozia zdecydowanie mnie odrzuca (oj ten potforny tył!). Zdecydowanie Clio, np takie skromne V6 z napędem na tylką oś jest ciekafshe
A co mi się marzy...? Mercedes SLR McLaren
Narazie jednak, zadowolę się ździebo (:P) starshym modelem - moją beczką (Mercedesem 123), do której mam wielki sentyment (Uuuuwielbiam miny facetów, którzy widzą, jak młoda kobieta za sterami beczki, rusha ze sfiateł z piskiem opon )
ojjj... s tym świetnym kierowcą Dominiko, to niedowierzam
jaka skromna, prawie tak jak ja , nieraz mówiłam Ci o tym ze ja tak długim i szerokim (autem) nie potrafiłabym wywijac tak jak Ty. Dla mnie wszedzie byłoby za mało miejsca. RESPECT
audumli [Usunięty]
Wysłany: 2006-04-30, 23:13
Dominika napisał/a:
audumli napisał/a:
ojjj... s tym świetnym kierowcą Dominiko, to niedowierzam
jaka skromna, prawie tak jak ja , nieraz mówiłam Ci o tym ze ja tak długim i szerokim (autem) nie potrafiłabym wywijac tak jak Ty. Dla mnie wszedzie byłoby za mało miejsca. RESPECT
Ojjj tam... kwestia wprawy i chęci wywarcia dobrego wrażenia na wybornych fspółtowarzyszach jazdy (Lizusie )
Pomógł: 12 razy Dołączył: 15 Lis 2005 Posty: 883 Piwa: 12/4 Skąd: Planeta Ziemia
Wysłany: 2006-04-30, 23:31
Renault "balia" faktycznie jest nietypowym autkiem. Zresztą renault ma inne modele również nietypowe i szokujace swoją linią nadwozia.
Osobiście jeżdże wprawdzie "francuzem", ale jest to peugeot. Autko bardzo dobre, oszczędne i komfortowe, ale nie na nasze polskie drogi.
A podoba mi się bardzo stary VW "ogórek". Kultowe autko na równi z "garbusem".
Właśnie mój syn marzy o czymś takim i zapewne spełni swoje marzenia. W Niemczech autka te są stosunkowo drogie, jednak tu w Polsce można kupić za przystępną cenę.
duże auto mały interes, małe auto duży interes basteks, tym sie sugerujesz oczywiscie to był JOKE
ja osobiscie wole duże samochody które czymają sie drogi poza tym zawsze mozna wiecej zapakować do bagażnika
Teraz strasznie zaczeła mi sie podobać Honda Accord .. to moje marzenie i musi być czarna Nie jest to jakiś zbajerowany samochód ot taki ładny jak dla mnie zgrabny i z klasą ale nawet nie wiem czy kiedyś bedzie mnie na niego stać..
accordE94side[1].jpg
Plik ściągnięto 50 raz(y) 38,56 KB
accordE94lamps[1].jpg
Plik ściągnięto 47 raz(y) 27,22 KB
accordE94front1[1].jpg
Plik ściągnięto 48 raz(y) 35,14 KB
accordE94back[1].jpg
Plik ściągnięto 53 raz(y) 34,37 KB
_________________ ,,Ludzie nigdy nie wiedzą, że są szczęśliwi, wiedzą tylko, kiedy byli szczęśliwi..."
Pomogła: 12 razy Wiek: 44 Dołączyła: 17 Lis 2005 Posty: 1648 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2006-06-20, 07:13
Malinka napisał/a:
Teraz strasznie zaczeła mi sie podobać Honda Accord .. to moje marzenie n i musi być czarna n n Nie jest to jakiś zbajerowany samochód ot taki ładny jak dla mnie zgrabny i z klasą ale nawet nie wiem czy kiedyś bedzie mnie na niego stać.. n
Malinka napisał/a:
Teraz strasznie zaczeła mi sie podobać Honda Accord .. to moje marzenie n i musi być czarna n n Nie jest to jakiś zbajerowany samochód ot taki ładny jak dla mnie zgrabny i z klasą ale nawet nie wiem czy kiedyś bedzie mnie na niego stać.. n
zalezy, jak dlugo bedziesz pracowac w macu....
zawsze mozesz na lewo sprzedawac kanapki jezeli ktokolwiek zechce je kupic
Oj Daff coś mi się wydaję że długo bym tam musiała popracować żeby sobie kupić takie autko I chyba tak długo tam nie mam zamiaru pracować To tylko dla mnie praca na wakacje, nie wiąże napewno przyszłości z "restauracja Mc'Donald "
Basia napisał/a:
zawsze mozesz na lewo sprzedawac kanapki
No jassne Basiu A jak mnie złapią to nagana i wywalenie z pracy mnie czeka Dziękuje postoje
Basia napisał/a:
jezeli ktokolwiek zechce je kupic
Oj uwierz że znalazłyby się osoby (jest pełno osób które żywią sie w maku i kupują po 20 cheesów (dla mnie porażka )
_________________ ,,Ludzie nigdy nie wiedzą, że są szczęśliwi, wiedzą tylko, kiedy byli szczęśliwi..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum