Oj Malinka, ja myślałem że ty romantyczna dziewczyna jesteś, a ty mi się tutaj czepiasz słówek
Jestem romantyczna jestem ale tylko nieraz .. zazwyczaj trzeżwo patrzę na świat... a czepianie mi przechodzi od Ferbika muszę przestać bo to niebezpieczne ...
Cytat:
No i czar prysł Karoca zamieniła się w dynię
szkoda ale nie będziemy płakać życie sie kręci dalej
,,Karoca zamieniła sie w dynie a kopciuszek i tak wyszedł za mąż za księcia"
_________________ ,,Ludzie nigdy nie wiedzą, że są szczęśliwi, wiedzą tylko, kiedy byli szczęśliwi..."
Pomógł: 7 razy Dołączył: 12 Mar 2006 Posty: 960 Piwa: 6/3 Skąd: Oklahoma Village
Wysłany: 2006-03-23, 19:33
Po emotikonach widzę Malinka że "łapiesz" moje specyficzne poczucie humoru
ale gdybym kiedyś przegiął (zdarza mi się czasami) to proszę o porządny publiczny opr. z twojej strony.
Po emotikonach widzę Malinka że "łapiesz" moje specyficzne poczucie humoru
Damy rade damy rade... Ja zawsze daje i nigdy sie nie poddaje:) lubie tego typu poczucie humoru bo nie jest nachalne ani aroganckie tak sobie moge pożartować
stanmarc napisał/a:
ale gdybym kiedyś przegiął (zdarza mi się czasami) to proszę o porządny publiczny opr. z twojej strony.
No co ty jak sie zaczynam hamować. .. teraz zaczynam trzymać język za zębami bo za dużo widze mieszam tutaj.....
_________________ ,,Ludzie nigdy nie wiedzą, że są szczęśliwi, wiedzą tylko, kiedy byli szczęśliwi..."
znawca [Usunięty]
Wysłany: 2006-03-23, 19:59
zdjecia pierwsza klasa! chce byc na takiej imprezie
Syla W trakcie przeprowadzki do Wielunia SuperStar
tak czytam i czytam i jedna rzecz mnie zastanawia... ile w tym wszystkim co piszemy o sobie i innych jest prawdy, a ile mydlenia oczu tylko dlatego zeby 'lepiej' wygladac w oczach innych... wierze oczywiscie, ze piszemy prawde i tylko prawde, ale po przeczytaniu takich artykulow jak ten --> Cala prawda o konsumentach - zaczynam miec inne zdanie o publicznych wypowiedziach nawet wowczas, gdy sa one w jakis sposob anonimowe... sam artykow co prawda odnosi sie do ankiet reklamowych i reklamy jako takiej, ale analogia jest oczywista...
ps. nie pije tu do wczesniejszych wypowiedzi forumowiczow, ale jako ciekawostke zamieszczam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum