Mnie tez nie będzie , w sobotę przed 5 wstaję ...i jadę na studia...:( poza tym finansowo tez cienko stoję ;/W sumie nigdy nie byłam w Amfiteatrze , to nawet nie wiem jak tam dotrzeć;) Zycze udanego spotkania.
No jak nawet nieobecni mają się tłumaczyć to ......... o7.o4.2oo6 => nieobecna !!
Przyczyny zależne i niezależne, ale berdziej te drugie !! Życzę wszystkim udanej zabawy !!
_________________ Last night I asked my Angel to watch over you, but he came back soon .... I asked :"Why?" He smiled and said : "An Angel doesn't watch over another Angel...".
Gdzieś Was znajde. O której i gdzie sie przenosicie ewentualnie w inne miejsce? Bo ja dziś tez nogami planuje przybyc. (i tak za bardzo nie chce się nachodzić)
No muszę przyznać z ręką w nocniku, że impreza się udała
Poruszane były tematy forum i nie tylko.
Generalnie jak się zamyka temat, tak spotkanie i lokal zostało zamknięte przez administrację forum (czyt. mnie ). A kto nie był niech żałuje.
Były tańce (prawie) erotyczne, bicie kufli, jedzenie schaboszczaków. wspólne wyjścia do toalety, pogawędki z barmanem, piosenki na życzenie itp.
A generalnie:
-internet: 50 zł miesięcznie
- piwo w amfiteatrze: 4zł sztuka
- szatnia + wjazd do TestaRossa: 6zł
- piwo w TR 5 zł sztuka
-spotkanie, spojrzenia forumowiczów po sporej ilości płynu do restartu i taniec erotyczny: bezcenne
Są rzeczy których kupić nie można. Za wszystko inne zapłacisz pieniędzmi ze sponsoringu forum
Ferbik, zapomniałeś o akcjach zorganizowanych pt.: "Gdzie mój telefon?"
Faktycznie, spotkanie się udało, nawet bardzo
Były poruszane sprawy ważne i błahe. Wszystko w należytym porządku
Tak w ogóle to dzisiaj (a raczej patrząc na godzinę to wczoraj), w sobotę były poprawinki spotkanka z piątku, czyli generalnie party after party.
Bawiliśmy się skromnie, ale wyborowo. Szczegóły z imprezy:
- zeschizowana Iza w Amfie,
- Syla i wiatry we włosach,
- Ketoprom w kabaretkach,
- buty na stole,
- pokerowa muza,
- dziobanie orzeszków (kooo koo koko kooo) - Syla dajesz
- wciąganie nosem (orzeszki, dym i nie tylko),
- skarpetki w romby i paski
- sos musztardowy na posadzce,
- pies policyjny o imieniu "Wtyczka"
- ciągnięcie parufkuf na czas
- aaaaaaaaaaameeeeeeeeeen
Ps. Ketoprom dzięki, że mi postawiłaś parówkę
A następny spot już w śfienta pod chasuem:
"Wieczorek z piątku na wtorek, czyli pińć tysiency minus ftorek"
Proszę... nie zamykać tematu do utworzenia następnego o spocie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum