Wysłany: 2011-08-10, 19:56
Witam, jestem rzeczonym MG.
Na początek tylko powiem, że sam osób nie znajdę, grałem głównie w internecie i ludźmi spoza miasta, więc nikogo ze sobą nie wezmę.
A teraz konkret. Proponuję, żeby przed właściwą sesją spotkać się w celu ustalenia wszystkich rzeczy. Po pierwsze takie spotkanie będzie o wiele bardziej produktywne niż powolne odpisy na forum, gdzie też nie zawsze się chce wszystko pisać. Po drugie zawsze warto poznać ludzi, z którymi będzie się grać, jeżeli będzie to sesja "live", a dla mnie jako dla MG jest to wyjątkowo istotne.
Wiek: 35 Dołączyła: 28 Maj 2010 Posty: 23 Skąd: Wieluń/Łódź
Wysłany: 2011-08-11, 15:04
Jeśli orientujesz sie mniej więcej to wystarczy. Resztę poznasz w praktyce Ja właśnie też mam taki problem, że grałam na studiach w Częstochowie a tu żadnych graczy nie znam...
hajen W trakcie przeprowadzki do Wielunia 4x2+8x1x1+2+1
Pomógł: 27 razy Wiek: 35 Dołączył: 17 Mar 2007 Posty: 1451 Piwa: 29/26 Skąd: Wieluń/Warszawa
Wysłany: 2011-08-11, 15:05
Ferbik, rzuć kostką K5. Od wyniku zależy, jak dużo się dowiesz
Pomógł: 1 raz Dołączył: 14 Cze 2011 Posty: 168 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Druga strona kabla
Wysłany: 2011-08-11, 17:36
w zależności od ilości wyrzuconych oczek kostką K5
1. Dowiesz się wszystkiego
2. Dowiesz się co to AD&D
3. Spotkasz się z MG...
4. położysz się spać.
5. dostaniesz bana na forum!
_________________ Będę wyjątkowy! wykonam skrypty js i php! Za rozsądną opłata ;p
Wysłany: 2011-08-13, 15:57
Ponawiam komunikat.
Ponieważ jest już wystarczająca ilość osób, proponuję to spotkanie, gdzie wszystko się ustali i wyjaśni. Ewentualnie tam się uzna, że nie ma wystarczającej ilości osób i wtedy nie wiem, porwie sie kogoś z ulicy, ludzi nigdy nie brakuje.
I teraz przynajmniej odpowiedzcie, jak sie na takie coś zapatrujecie : p .
@Down. Poniedziałek brzmi sensownie. Jak i wtorek... W sumie, mi pasuje wszystko jak na razie. Odnośnie godziny też się dostosuję.
Ostatnio zmieniony przez TheMG 2011-08-13, 16:07, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum