Brak mi słów na to żeby opisać co się dzieje w tym kraju. Ostatnio głośno bo w rządzie zasiadł transwestyta.. no to skoro tacy ludzie będą rządzić Polską no to cóż. Osoba która ma wątpliwości co do swojej płci a uważacie że będzie wiedzieć jakie ustawy należy wprowadzić a jakie nie?
Sorry za OT, ale tak jak czytam to wszystko to od razu mi się to nasuwa na usta..
Ja mam wątpliwości co do niektórych 18-20 latków co mają prawko i widzę co robią na ulicy to 13 jaki będzie ? Albo chociaż wystarczy popatrzeć na tych co bzyczą sobie na skuterach, kto chce dać takim ludzią prawo jazdy ? Kamikadze ?
Już widzę jak OC rośnie i liczba wypadków, bo takie wozy dla 13 latków to plastikowe samochodziki z silnikiem od skutera, to zastanawia mnie gdzie to ma strefę zgniotu, tylna lampa przeciwmgielna (jak ofc ma to coś taką lampe) ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum