Pomógł: 13 razy Dołączył: 26 Sie 2009 Posty: 1171 Skąd: Skąd?
Wysłany: 2011-08-26, 00:57
miko 005 napisał/a:
Nie wiem czy to ważne, ale niektóre kandydatki trzymają w rękach nie te numery, do których zostały przypisane w głosowaniu internetowym
Na każdej imprezie wybierane było parę kandydatek które otrzymywały swoje numery (widoczne na zdjęciach). Obecny numer kandydatki to numer imprezy wakacyjnej którą wygrała.
Miłej nocy
Pomógł: 42 razy Wiek: 58 Dołączył: 04 Mar 2006 Posty: 4309 Piwa: 76/53 Skąd: wieluń
Wysłany: 2011-08-26, 11:25
Shymool napisał/a:
To "kupowanie" w Twojej wypowiedzi trochę przesadzone Kolega z forum prosi to się pomaga. Nikt tu nikogo nie zmusza
No jasne
rafalekjan napisał/a:
Odwdzięczę się 'pomogłem'.
Ależ jak ja śmie mówić tutaj o jakiejkolwiek formie "kupowania"
Co do kandydatki nr. 4. Pojęcia nie mam jaką Ona przyjęła formę promowania swojej urody, Ty z pewnością też, więc oboje nie jesteśmy pewni A trzymając się namacalnych faktów, rafalekjan jednak odwdzięcza się forumowiczom w postaci "pomógł" a to już forma jakiejś tam, mizernej bo mizernej ale jednak ... zapłaty
_________________ Im dłużej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.
Pomógł: 46 razy Wiek: 44 Dołączył: 02 Sie 2006 Posty: 3905 Piwa: 79/18 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2011-10-22, 20:55
jakoś tak rzucił mi się ten temat przez przypadek w oczy i...
Głosowanie wygrała kandydatka nr 4 22066 głosów (50,2%) a Miss Wakacji 2011r. została kandydatka nr 6 19854 głosów (45,2%) - tak czy inaczej - rafalekjan GRATULUJĘ
_________________ Ludzie dzielą się na tych, którzy lubią koty i na pokrzywdzonych przez los...
Pozwolę się nie zgodzić z tym co zostało napisane wyżej. Tak się składa, że pomagałem kandydatce nr 4 która wygrała. Oprócz konkursu internetowego był również ciąg dalszy już na Broszkach. Wygrała kandydatka nr 6 gdyż DJ i jedna osoba w jury byli jej znajomymi i nie rzucam tutaj jakichkolwiek oskarżeń czy też słów na wiatr. Rozmawiałem również z Panią właściciel i miała wyjaśnić sprawę, niestety nic w tym kierunku nie zostało zrobione.
Pomógł: 13 razy Dołączył: 26 Sie 2009 Posty: 1171 Skąd: Skąd?
Wysłany: 2011-10-24, 14:44
Goro napisał/a:
Pozwolę się nie zgodzić z tym co zostało napisane wyżej. Tak się składa, że pomagałem kandydatce nr 4 która wygrała. Oprócz konkursu internetowego był również ciąg dalszy już na Broszkach. Wygrała kandydatka nr 6 gdyż DJ i jedna osoba w jury byli jej znajomymi i nie rzucam tutaj jakichkolwiek oskarżeń czy też słów na wiatr. Rozmawiałem również z Panią właściciel i miała wyjaśnić sprawę, niestety nic w tym kierunku nie zostało zrobione.
To była tylko sugestia złych wyników.
Nie byłem tam, nie widziałem, nie znam się...
Konkursy internetowe to w większości przypadków ściema.
Sensownym i dość skutecznym rozwiązaniem są głosowania za pomocą płatnych smsów.
W konkursach internetowych niestety szansa na jakąś wygraną jest bardzo mała, regulaminy są tak układane, że osoba która WYGRAŁA nie otrzymuje nic.
Co do konkursów esemesowych to " co chwilkę mam BMW" albo inny samochód ale nie odbieram ich bo mówię po co - dam szanse innym (czytaj. Wyślij esemesa na darmowy nr XXXX i odbierz BMW, nie czekaj, kluczyki czekają na Ciebie. Koszt esemesa jedyne 5 zł heheheh )
Ale jak to bywa z konkursami w necie - kto ma więcej znajomych wygrywa:))
Ten konkurs na konkurs.wielun.pl fajnie zorganizowany ale ja osobiście po doświadczeniach na wielu portalach inaczej bym troszkę ustawił opcje głosowania.
Ja często wysyłam eski do RZW i w całej karierze wysyłania wygrałem pizze i torta:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum