Pomógł: 22 razy Wiek: 38 Dołączył: 03 Maj 2006 Posty: 2051 Piwa: 9/14 Skąd: Chotów
Wysłany: 2011-11-18, 10:45
Zapraszamy na V kolejkę Polfinance Basket Liga już w najbliższą sobotę, czyli 19.11. czyli jutro
Rozkład jazdy:
MY TU TYLKO SPRZĄTAMY - TAKA PAKA BASKET 15:00
LKS BASKET PRASZKA - TAKA PAKA BASKET 16:00
no meczyki naprawde fajne oby taka walka punkt za punkt stała się regułą
ale najwazniejsze ze nie było w nich nerwów i niesportowego zachowania tylko wszystko w duchu fair play
no i te piekne rzuty wolne bacy przy remisie mtts-praszka
Pomógł: 22 razy Wiek: 38 Dołączył: 03 Maj 2006 Posty: 2051 Piwa: 9/14 Skąd: Chotów
Wysłany: 2012-01-23, 22:35
mac, Ja do Michała mówię: Ty zobaczysz, że nic nie trafi... Może to i lepiej, bo jak widziałem Glacę, jak prawie połykał młodego za ten faul, to tak po ludzku żal mi się go zrobiło
musze przyznac ze mecze na dobrym i wyrownanym poziomie .gratulacje dla chlopakow ze zloczewa ,ze odrobili strate i sie nie poddali i zloili nam tylki .podejrzewam ze mlody juz nikogo nie sfauluje po tym co uslyszal.ja najbardziej pamietam mine owcy jak zobaczyl ze mlody sfaulowal i beda rzuty dla zloczewa
Wysłany: 2012-02-03, 08:00
W końcu się udało, cały sezon czekaliśmy na to jedno zwycięstwo. W następnym jeżeli przestaniemy się bać, że możemy wygrać powinno być lepiej. Parkiet już jest zrobiony, jednakże sprawdzę go dopiero jutro.
mac, yno jedna
PS. Trwają zaawansowane rozmowy z organizatorami n/t grania w Mokrsku, więcej info wkrótce.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum