hmmmmm, to w ten sposob mozesz nigdy nie urodzić....
Na wszystko jest Martuś czas i pora.. wole poczekać i być pewna że moje dziecko będzie miało dobrze w życiu godny start i żę będę pewna że jestem w stanie mu wszystko zapewnić... Nie mogłabym chyba żyć z myślą że nie mogę zapewnić wszystkiego co najlepsze mojemu dziecku...
hem,co do wcześniejszego postu: Malinka,rozumiem Cie w pełni,ale:
- w życiu zdarzają się różne sytuacje,na które 'czasami' nie mamy wplywu i co wtedy?
- mozesz też czekac do starości i nigdy nie dorobisz się wystarczająco,zeby w koncu zapewnić swojemu dziecku tego czego Ty byś tak bardzo pragnęła:]
-pomyślmy też o tym,że to my bedziemy musialy dziecku nie tyle dawać a uczyć je samemu sobie zdobywać,żeby później SAMO poradziło sobie w życiu.
Nie zawsze trzeba czekac i czekać,bo zdarzają się wpadki w związkach i co wtedy,nie bedziesz przygotowana..jak sama stwierdzilaś nie będziesz w stanie zagwarantować mu przyszłości i co? hem,aborcja?NIE!..wg. mnie ten czas nie zawsze wychodzi na lepsze[ja już mówie o pewnym związku,o pełnoletności i te sprawy]to tyle.
w życiu zdarzają się różne sytuacje,na które 'czasami' nie mamy wplywu i co wtedy?
Nie mam zamiaru dopuścić do takiej sytuacji...
MiLeNa napisał/a:
mozesz też czekac do starości i nigdy nie dorobisz się wystarczająco,zeby w koncu zapewnić swojemu dziecku tego czego Ty byś tak bardzo pragnęła:]
Jak skończe studia i bedę miała stały dochód wtedy zafunduję sobie nawet 3 dzieci.. bo o tym marzę...
MiLeNa napisał/a:
Nie zawsze trzeba czekac i czekać,bo zdarzają się wpadki w związkach i co wtedy,nie bedziesz przygotowana..jak sama stwierdzilaś nie będziesz w stanie zagwarantować mu przyszłości i co? hem,aborcja?NIE!
Aborcja (na pewno)napewno.. nie ...
_________________ ,,Ludzie nigdy nie wiedzą, że są szczęśliwi, wiedzą tylko, kiedy byli szczęśliwi..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum