Malina mi mowila same dobre rzeczy o tobie wiec chyba tez cie polubie
Gaduła....
Aksel napisał/a:
No wlasnie czego, przeciez to jeszcze niedorosniete szczeniaki jeden warty drugiego
Osobiście miałam taka jedną koleżankę która posiadała tak bujna wyobrażnie ... ale o takich rzeczach jak seks w wieku 13 lat nie myslała .. może o całowaniu trochę ale też bez przesady...
_________________ ,,Ludzie nigdy nie wiedzą, że są szczęśliwi, wiedzą tylko, kiedy byli szczęśliwi..."
Syla W trakcie przeprowadzki do Wielunia SuperStar
Pomogła: 12 razy Wiek: 44 Dołączyła: 17 Lis 2005 Posty: 1648 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2006-04-25, 07:08
ło matko, ale ruch w temacie
a czytaliscie moze tamte wypowiedzi na forum? na tej stronie, gdzie jest milenka generalnie sie zniej smiali ale znalazl sie jeden, co jej bronil i twierdzil, ze to fajna dziewczyna jest a ten co to umiescil w necie to zwykly cham!!!
Spodziewałam że wypowiedz Milenki nie zostanie pozostawiona bez komentarza (dlatego nie chciałam zamieszczać tego w śmieszych filmikach tylko poświęcić osobny topic .).. Gdy pierwszy raz słuchałam tego nagrania to raz było mi jej żal a raz się śmiałam... nie wiem co bardziej przeważało.
daff napisał/a:
ale znalazl sie jeden, co jej bronil i twierdzil, ze to fajna dziewczyna jest a ten co to umiescil w necie to zwykly cham!!!
Rycerz na białym koniu.. wybawiciel ??? obrońca uciśnionych?? a może po prostu rodzinka
Ferbik,
Ferbik napisał/a:
Malinka, ta laska też ma na imię Milena...
Malinka napisał/a:
(oczywiscie bez podtekstów - nie wszystkie Mileny są takie durne)
:P:P:P
_________________ ,,Ludzie nigdy nie wiedzą, że są szczęśliwi, wiedzą tylko, kiedy byli szczęśliwi..."
Ale ja chyba az taka hmm mało inteligenta nie jestem
No raczej
KaSiUlKa napisał/a:
A poza tym to ja chyba bym się w życiu nie nagrała
Ja też nigdy w życiu do żadnego faceta listu nie napisałam... może kartke na urodziny kiedyś .. ale to do jednego tylko mężczyzny ... listu nigdy a nagrać się?? nawet nie pomyślałam o takiej głupocie .. za bardzo się boje że to może być wykorzystane przeciwko mnie .. (np; tak jak w przypadku tej Milenki ) wole rozmowy w 4 oczy na żywo wtedy wiem przynamniej na czym stoje i moge odeprzec atak atakiem a nie pusto gada ć do dyktafonu...
przecież ta dziewczyna, prócz tego, że jest nadwyraz nieprzeciętnie niedojrzała to ewidentnie widać jak szuka pomocy, znalazła kolesia, który jest dla niej wszystkim, bo on jako jedyny zaiteresowł się nią bardziej , w rodzinie ma przejebane, przyjaciółek to ona nie ma chociaż tak je nazywa, a te pytania choć durne to przecież próba dowartościowania się ...... koleś widać też bystrzak umieścił to wszytko w necie wystawiając ją na pośmiewisko !! a co do dziewictwa w wieQ 13 lat to .... nie ukrywajmy, ale dzieciństwo wielce się zmieniło od naszych czasów .... np. sam temat tych babć ' wiekowych' o czymś mówi ...... no koniec mądrowań
P.S. to było może i śmieszne, bardziej żenujące, ale jest i tak w życiu !!
KaSiUlKa napisał/a:
Ale ja chyba az taka hmm mało inteligenta nie jestem: A poza tym to ja chyba bym się w życiu nie nagrała
hehehe no pewnie, że wiek o niczym nie świadczy i samo takie stwierdzenie stawia Cię wyżej, wysoko wyżej !!
_________________ Last night I asked my Angel to watch over you, but he came back soon .... I asked :"Why?" He smiled and said : "An Angel doesn't watch over another Angel...".
Ma przyjaciółkę Gochę i wszystko może jej powiedzieć i jej napewno nie zawiedzie i nie wyda bo jej ufa.. a reszta przyjaciółk?? porażka pwoie coś a zaraz całę osiedle wie.. nienawidzę takich dwulicowych ludzi!!! buuu!!!!
Angel napisał/a:
koleś widać też bystrzak umieścił to wsyztko w necie wystawiając ją na pośmiewisko !!
Tez widać że nie jest zbyt mądrym młodzieńcem.. postąpił nie fair !!!
JejQ Malinka znasz to na pamięć ?? hehehehe no dobra niech Ci będzie, ale skoro na równi nazywa 'Gochę; jak i resztę przyjaciółkami no to ........ chyba nie do końca, ale nie znam całej sprawy ale szkoda mi jej, ona jest poprostu samotna pośród ludzi ....
_________________ Last night I asked my Angel to watch over you, but he came back soon .... I asked :"Why?" He smiled and said : "An Angel doesn't watch over another Angel...".
JejQ Malinka znasz to na pamięć ?? hehehehe no dobra niech Ci będzie,
No prawie na pamięć .. tak mnie to zatrwożyło że chyba z 10 razy słuchałam.. (sama albo z osobami którym to pokazywałam) próbowałam doszukać się głębszego sensu w jej monologu..
Angel napisał/a:
ale skoro na równi nazywa 'Gochę; jak i resztę przyjaciółkami no to
Aniołku ... Gocha jest jej najlepsza przyjaciólka i jest na pierwszym miejscu a tamtym nic nie mówi bo zaraz bedzie całe osiedle wiedzieć.. takie pseudo przyjaciółki ... wiesz
Angel napisał/a:
ale szkoda mi jej, ona jest poprostu samotna pośród ludzi ....
I szuka miłości u jakiegoś nieodpowiedzialnego chłopaka który robi sobie z niej jaja a potem umieszcza to w necie... brrrr!!!
no nie będę dyskutować, ale jednak no to jednak musiała im coś mówić skoro wie, że całe osiedle się dowie hehehe moja wypowiedź została rozłożona na części pierwsze
Malinka napisał/a:
No prawie na pamięć .. tak mnie to zatrwożyło że chyba z 10 razy słuchałam..
nie słuchaj już tego bo Ci się w głowie poprzestawia
Cytat:
szuka miłości u jakiegoś nieodpowiedzialnego chłopaka który robi sobie z niej jaja a potem umieszcza to w necie... brrrr!!!
miłość jest ślepa , o ile można tu mówić o miłości ....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum