Też tak chcę ale opinia jest taka że to nie działa a wydatek jest nie mały
Gwarantuję że działa, paliłam od podstawówki a teraz nie tylko że nie palę, to do tradycyjnych papierosów czuję wstręt i obrzydzenie. Tajemnica tkwi w tym że nie warto wydawać kasy na jakieś badziewie lecz trzeba zainwestować w porządnego markowego e-papierosa i markowe płyny. Miałam kilka różnych e-papierosów które się psuły, słabo dymiły a płyn dostawał się do ust - ochyda, ale byłam uparta i kupiłam we Wrocławiu pierwszego volisha ego-3 tanka, byłam i jestem zachwycona, dzisiaj w sklepie na Kaliskiej sprzedawca pokazał mi najnowsze cacko tzw, twista z płynną regulacją mocy i claromizerem, normalnie bajka Poszłam kupić płyn a wydałam ponad trzy stówy i sieszę się jak dziecko.
Co do kosztów Sama policz, ja wydawałam średnio 15zł dziennie na fajki bo jedna paczka moich slimów była mało, nie palę od 2 maja tj 177dni, na fajki wydałabym 2655zł a tak z dzisiejszym zakupem wydałam niecałego tysiaka ( na płyny wydaję 60zł miesięcznie):D używam najlepszych markowych płynów (a co!!!! skoro oszczędzam to mogę sobie podarować odrobinę luksusu), nie śmierdzę, poprawiła mi się kondycja, cera, włosy, jestem zachwycona
W dalszym ciągu słyszę różne opinie o e-papierosie, i jak to bywa najwięcej do powiedzenia i najgłośniej w tym temacie mają ci którzy nigdy go nie używali.
Kup i uwolnij się od tego śmierdzącego nałogu.
Pozdrawiam
Pomogła: 12 razy Wiek: 44 Dołączyła: 02 Sty 2012 Posty: 262 Piwa: 22/16 Skąd: z okolic Wielunia
Wysłany: 2012-10-25, 22:45
MałaJa napisał/a:
Tehsil napisał/a:
Moja matka przechodziła fazę e-papierosów gdy rzucała palenie. Obecnie e-papieros lezy dzis w kartonie i porasta kurzem.
Gdzie w Wieluniu, o ile w ogóle można kupić płyn do E-PAPIEROSA??? rzuciłam palenie a za chwilę braknie mi płynu nikotynowegoo i będę musiała wrócić do normalnego palenia czego nie chcę!!!! Proszę o informacje
Na ul.Śląskiej u jubilera (takie trochę nietypowe miejsce:))
_________________ Zwei Dinge sind unendlich, das Universum und die menschliche Dummheit, aber beim Universum bin ich mir nicht ganz sicher.
Pomógł: 22 razy Wiek: 38 Dołączył: 03 Maj 2006 Posty: 2051 Piwa: 9/14 Skąd: Chotów
Wysłany: 2012-10-26, 14:17
Ja jestem na etapie kolejnego rzucania palenia. Pierwszy raz rzuciłem dzięki w/w Tabexom. Teraz też razem próbujemy wyjść z tego śmierdzącego nałogu Ps. mnie blaszki z Eskulapu w ogóle nie pomogły
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 25 Paź 2012 Posty: 11 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Wieluń Londyn
Wysłany: 2012-10-26, 17:24
MałaJa napisał/a:
MBauer napisał/a:
Też tak chcę ale opinia jest taka że to nie działa a wydatek jest nie mały
Gwarantuję że działa, paliłam od podstawówki a teraz nie tylko że nie palę, to do tradycyjnych papierosów czuję wstręt i obrzydzenie. Tajemnica tkwi w tym że nie warto wydawać kasy na jakieś badziewie lecz trzeba zainwestować w porządnego markowego e-papierosa i markowe płyny. Miałam kilka różnych e-papierosów które się psuły, słabo dymiły a płyn dostawał się do ust - ochyda, ale byłam uparta i kupiłam we Wrocławiu pierwszego volisha ego-3 tanka, byłam i jestem zachwycona, dzisiaj w sklepie na Kaliskiej sprzedawca pokazał mi najnowsze cacko tzw, twista z płynną regulacją mocy i claromizerem, normalnie bajka Poszłam kupić płyn a wydałam ponad trzy stówy i sieszę się jak dziecko.
Co do kosztów Sama policz, ja wydawałam średnio 15zł dziennie na fajki bo jedna paczka moich slimów była mało, nie palę od 2 maja tj 177dni, na fajki wydałabym 2655zł a tak z dzisiejszym zakupem wydałam niecałego tysiaka ( na płyny wydaję 60zł miesięcznie):D używam najlepszych markowych płynów (a co!!!! skoro oszczędzam to mogę sobie podarować odrobinę luksusu), nie śmierdzę, poprawiła mi się kondycja, cera, włosy, jestem zachwycona
W dalszym ciągu słyszę różne opinie o e-papierosie, i jak to bywa najwięcej do powiedzenia i najgłośniej w tym temacie mają ci którzy nigdy go nie używali.
Kup i uwolnij się od tego śmierdzącego nałogu.
Pozdrawiam
Poszłam na Kaliską kupić... zobaczyłam wybór i... zbaraniałam...wpierw chciałam kupić takiego za niecałą stówę, facet zaproponował mi takiego za dwieście coś, a gdy na koniec prawie się zdecydowałam na takiego ekskluzywnego slima za prawie cztery stówy to gość mi go na początek nie polecał bo mnie niby nie zaspokoi. Mała weź mi coś doradź, przeglądam teraz allegro i są podobne ale tańsze, jestem teraz zielona jak trawka w maju sama już nie wiem czy kupić w sklepie czy w internecie
wpierw chciałam kupić takiego za niecałą stówę, facet zaproponował mi takiego za dwieście coś, a gdy na koniec prawie się zdecydowałam na takiego ekskluzywnego slima za prawie cztery stówy to gość mi go na początek nie polecał bo mnie niby nie zaspokoi.
To jest e-papieros a nie wibrator, on nie ma zaspokajać, tylko zastępować zwykłego papierosa. No chyba, że jest rozmiarów cygara, to już wtedy inna sprawa...
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 25 Paź 2012 Posty: 11 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Wieluń Londyn
Wysłany: 2012-10-26, 19:12
Ferbik napisał/a:
MBauer napisał/a:
wpierw chciałam kupić takiego za niecałą stówę, facet zaproponował mi takiego za dwieście coś, a gdy na koniec prawie się zdecydowałam na takiego ekskluzywnego slima za prawie cztery stówy to gość mi go na początek nie polecał bo mnie niby nie zaspokoi.
To jest e-papieros a nie wibrator, on nie ma zaspokajać, tylko zastępować zwykłego papierosa. No chyba, że jest rozmiarów cygara, to już wtedy inna sprawa...
NIE ZASPOKOI ZAPOTRZEBOWANIA NA NIKOTYNĘ I BĘDĘ DALEJ PALIŁA TRADYCYJNE PAPIEROSY... (widzę że trzeba tutaj wszystko pisać DUŻYMI LITERAMI coby INTELIGENTNI INACZEJ rozumieli szerzej, z większej perspektywy, nie z klapkami ograniczającymi i kojarzącymi wszystko z seksem, ...lepiej wydać się głupim i milczeć niż zabrać głos i rozwiać wszelkie wątpliwości)
Poszłam na Kaliską kupić... zobaczyłam wybór i... zbaraniałam...wpierw chciałam kupić takiego za niecałą stówę, facet zaproponował mi takiego za dwieście coś, a gdy na koniec prawie się zdecydowałam na takiego ekskluzywnego slima za prawie cztery stówy to gość mi go na początek nie polecał bo mnie niby nie zaspokoi. Mała weź mi coś doradź, przeglądam teraz allegro i są podobne ale tańsze, jestem teraz zielona jak trawka w maju sama już nie wiem czy kupić w sklepie czy w internecie
Na zakupy e-papierosa i płynów w internecie dałam się nabrać dwa razy i więcej tego nie zrobię. Facet na Kaliskiej jest konkretny, wie co sprzedaje i potrafi doradzić, z tego co Napisałaś mógł Cie naciągnąć na najdroższy model ale zaproponował Ci inny tańszy który będzie najlepszy dla kogoś kto zaczyna przygodę z e-paleniem, po za tym jak nawali bateria czy ładowarka to Masz gwarancje i wymieni Ci od ręki, z gwarancją w internecie różnie bywa, trzeba wysłać, czekać w efekcie wrócić do tradycyjnych fajek, Zrobisz jak zechcesz. Znalazłam dzisiaj ciekawy artykuł na temat e-papierosów, zamieszczam link poniżej.
MBauer, wystarczy mieć tylko trochę poczucia humoru I wiedzieć, co to są emotikony I nie ubliżaj mi od inteligentnych inaczej, bo trochę nie wypada.
Bob_mistrz: jak nie chcesz rzucić, to nawet nie kombinuj z wydawaniem kasy nawet na przeszczepy, bo to musi zadziałać też na Twoją psychikę, a nie na zasadzie eksperymentu
Pomógł: 22 razy Wiek: 38 Dołączył: 03 Maj 2006 Posty: 2051 Piwa: 9/14 Skąd: Chotów
Wysłany: 2012-10-26, 21:05
Ferbik, w zupełności się z Tobą zgadzam. Do rzucania palenia trzeba dojrzeć i samemu w głębi duszy chcieć rzucić. Te wszystkie tabletki, plastry, blaszki, hipnozy na nic się zdają, jeżeli nie będziemy chcieli się od fajek uwolnić.
Wysłany: 2012-10-26, 21:05
MałaJa napisał/a:
Na zakupy e-papierosa i płynów w internecie dałam się nabrać dwa razy i więcej tego nie zrobię. Facet na Kaliskiej jest konkretny, wie co sprzedaje i potrafi doradzić, z tego co Napisałaś mógł Cie naciągnąć na najdroższy model ale zaproponował Ci inny tańszy który będzie najlepszy dla kogoś kto zaczyna przygodę z e-paleniem, po za tym jak nawali bateria czy ładowarka to Masz gwarancje i wymieni Ci od ręki, z gwarancją w internecie różnie bywa, trzeba wysłać, czekać w efekcie wrócić do tradycyjnych fajek, Zrobisz jak zechcesz. Znalazłam dzisiaj ciekawy artykuł na temat e-papierosów, zamieszczam link poniżej.
Dziękuję MałaJa, po przeczytaniu artykułu jestem prawie przekonana do e-papierosa, jutro już kupie a pewno, jeżeli jest tak jak piszesz Ty i ci w komentarzach powinno być okey a wtedy zapraszam Cie na kawkę i duże ciacho. Jutro zdam relacje jak mi poszło i czy zadziałał i czy mnie ZASPOKAJA
_________________ Odmawiam walki na rozum z osobą nieuzbrojoną
Jestem e-palaczem od 9 miesięcy i w chwili obecnej używam tylko płynów o stężeniu nikotyny 6 mg i smakach owocowych i kawowych. Zaopatruję się głównie w sklepie internetowym BVS i E-dym. Bardzo dużo informacji jest na forum www.swiatpapierosow.pl. Pozdrawiam i życzę wytrwałości. Ja nie wyobrażam sobie powrotu do analogów.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum