czytam tak ukratkiem wszystkie posty i widzę, że temat "Czy LPG jest ekologiczne?" przerodził się w temat "Czy LPG jest ekonomiczne" a to chyba jest różnica
_________________ >>>...całe życie to jedna wielka gra...<<<
Jak kogoś nie stać na benzynę czy ropę to jeździ na gazie Nie okłamujmy się... zobaczymy jak "gazowcom" wywali zawory
Jakie zawory, znam tyle osób które jeżdżą na LPG, sam osobiście jeżdżę i nawet nie słyszałem, żeby się komuś coś takiego przydażyło. Jeżeli instalacja jest dobrze wyregulowana to nie ma takiej opcji
MAR-COM napisał/a:
Ale następne autko będzie z silnikiem diesla
MAR-COM mam nadzieję, że ropniaka nie będziesz przerabiał na gaz???
_________________ >>>...całe życie to jedna wielka gra...<<<
ja mam jedno na gaz i nie narzekam, w sumie nie robi mi to róznicy czy bezyna czy gaz (ale jestem tylko kobietą ), może jedyna taka, że sama go nie tankuje tylko robi to za mnie obsługa na LPG
drugi samochodzik mam w dieslu i tu widze wielką różnice w jeździe porównając z pierwszym autkiem, dlatego wole jeżdzic dieselkiem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum