Czy uważasz, że gdyby nie EURO to by nie budowali autostrad? Wystarczy mieć mądry rząd.
Gdybyś choć na chwilę zapomniał o uprawianiu polityki (marnej zresztą), to pewnie zobaczyłbyś to całe wydarzenie w postaci "EURO 2012" w całkiem innym świetle.
Nie, tych autostrad nie budowano by tyle, a w każdym razie nie w tak szybkim tempie. To dzięki EURO 2012, mamy dodatkowe pieniądze na te i inne inwestycje.
Mam otwarte oczy a nie zamydlone bajkami "o tym ile zarobimy na Euro".
Platini ani zarząd Euro nie wyłożył kasy na budowę dróg, Unia Europejska z powodu tego że organizujemy Euro nie dołożyła dodatkowych pieniędzy.
Prognozy na najbliższe lata dla Polskiej gospodarki są złe. Lata dobrej koniunktury się kończą, mamy kryzys w strefie euro który też się w jakiś sposób odbije na polskiej gospodarce.
Na początku tego roku były protesty rządowe ludzi niezadowolonych co już jest pewnym sygnałem złych nastrojów.
Przyjdzie spłacać te stadiony i całą tą maskaradę, to przekonamy się kto miał rację. Do tego czasu rządy się zmienią. Odpowiedzialność rozmyje, a kredyty do spłacenia zostaną.
Nie wiem jak ty, ale ja mam 22 lata i na państwową emeryturę nie liczę. A Ty i większość osób w Twoim wieku może jej już nie doczekać. Kasa się skończy albo próg ustanowią na 80.
Może i uprawiam politykę, ale w kwestii Euro 2012 nie jestem hurraoptymistą jak większość piszących tu osób. Mecze mnie nie interesują, bo i tak mamy kopaczy i śmiesznego trenera co tu oglądać??(który nie potrafi się poprawnie wypowiadać w mediach.)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum