szczegółów... niestety... chyba bede dawal warningi za wiecej niz 10 bykow orto...
a tak wracajac do tematu to naprawde wielun byl dzis stolica polski jesli chodzi o upaly - 38 w cieniu i poprzednio kilkanascie lat temu 36.8 - tez wielun
Wysłany: 2005-07-29, 23:12
Poprawiłem, a jeśli wracając do tematu, to i tak nie uwierzę i tyle
ywis, tonic: fakt, kazdy czlowiek jest omylny, ja sie do tego przyznaje, ale sie nie wzburzam na bledy wytykane mojej osobie, skoro wymagam, aby inni ich nie robili, to musze wymagac rowniez tego od siebie A to byla tylko zwykla literowka Jakbym mial kazdemu wytykac literowki to mialbym juz ponad 1000 postow
ja sie nie wzburzam - wystarczy ze burze dookola... zreszta - znasz mnie Ferbik - czy ja sie kiedykolwiek oburzalem gdy wytykalo mi sie jakis blad? zawsze biore wszystko na klate a dlaczego napisalem ow post i wytknalem nawet literowke - moze dlatego, ze inni sie nie odwazyli wiecie - kiedys bardzo usilnie poprawialem innych... np. w sklepie stojac w kolejce potrafilem glosno poprawic goscia przede mna kiedy proszac o cos mowil: chcialbym jeszcze wziasc 'cos tam, cos tam'... a ja mu za uchem: mowi sie wziac, a nie wziasc... ale dalem sobie spokoj, bo sam z wiatrakami nie wygram... wkurzam sie na bledy innych, ale czasami ignoruje - choc moze nie powinienem.... ale koniec z tym, bo od watku tematu odchodzimy wiec a'propos burz - jeszcze moga sie pod koniec tygodnia przydarzyc
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum