Ja polecam chleb z piekarni Scott p. Krzywy co najważniejsze bez polepszaczy.
A pizzerki i bułki z młodzieżowej.
A co sądzicie o produktach mrożonych (zazwyczaj sprowadzanych z Francji) odpiekanych w marketach?
Kupilam dzisiaj w Sedalu chleb z Patnowa i 2 pizzerki. Chleb faktycznie bardzo dobry. Pizzerki moj 6-letni synek sam zjadl. Nie chcial sie nawet podzielic, tak mu smakowaly.
_________________ “The person, be it gentleman or lady, who has not pleasure in a good novel, must be intolerably stupid.” - Jane Austen
Pomogła: 18 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Lut 2006 Posty: 1016 Otrzymał 3 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2012-08-28, 10:44
Ja dziś spróbowałam rogala, na chleb przyjdzie pora jutro. Był bardzo dobry, jednak lepiej chyba smakuje mi z Młodzieżowej. Ale dam mu jeszcze jedną szansę
_________________ W naturze człowieka leży rozsądne myślenie i nierozsądne działanie.
Pomogła: 9 razy Wiek: 33 Dołączyła: 23 Cze 2007 Posty: 846 Skąd: z gabinetu Gendo
Wysłany: 2012-08-29, 11:15
@FERBIK
Cytat:
Acree, porównaj, potem szczerze napisz.
To ty zasugerowałeś, że nieszczerze piszę tylko dlatego, że napisałam, ze wole inną piekarnię. Jaki sens byłby mojej wypowiedzi gdybym ją napisała nie próbując chleba z Pątnowa? Mieszkam na AK więc często zdarza mi się kupować w Hermesie chleb z Pątnowa, ba to jest jedyny chleb, który kupuje w Hermesie. Jednak wolę się przejść na Młodzieżową i kupić ten od Strzały bo mi zwyczajnie w świecie lepiej smakuje. Nie atakuj każdego tylko dlatego, że ma inne gusta.
Pomogła: 12 razy Wiek: 44 Dołączyła: 18 Maj 2010 Posty: 699 Piwa: 16/34 Skąd: Osjaków/Wydrzyn
Wysłany: 2012-08-29, 12:13
Kupuje chleb od Romka od kilku lat , to o czymś świadczy . Picerki rzeczywiście są bardzo smaczne, podobnie jak słynne jagodzianki . Lubię tez bułki z kapusta i grzybami, no i chlebek razowy -rewelka
_________________ "Kobiety rodzą się aniołami, ale kiedy życie połamie im skrzydła - pozostaje już tylko latanie na miotle"
Pomógł: 53 razy Dołączył: 26 Sie 2006 Posty: 3747 Piwa: 39/17 Skąd: z Wielunia
Wysłany: 2012-08-29, 18:14
Co do pizzerek...
P1370482.JPG
Plik ściągnięto 151 raz(y) 243,56 KB
_________________ "Przed skorzystaniem z forum zapoznaj się z treścią regulaminu dołączonego do niego bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy post niewłaściwie napisany lub zrozumiany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum