heloł!
i'm back , reasumując - 2 małe bąbelki na małych paluszkach, troszku ściegna nadwyrezone, no i przede wszystkim pozytywna energia, której mi brakowało! Oby wystarczyło na ten rok. Juz nie moge sie doczekac kolejnej pielgrzymki....
Witam również w swoim imieniu dwie zabłąkane osoby, które po długiej podróży są wśród nas.
Dominika:
Bąbelki zejdą a emocje oraz doznania, które towarzyszą takiej wędrówce zostaną na długi czas i mam nadzieje pozytywnie wpłyną na codzień oraz pomogą zachować pogodę ducha przez cały rok a może i jeszcze dłużej.
Ferbik:
Zdjęcia, które wstawiłeś z pobytu we Włoszech były (są) śliczne tak, że nie zagłębiałem się za bardzo w ich dogłębną analize ponieważ byłbym chory z zazdrości.
no to znowu "papa" , w koncu mam wyczekiwane, zasłuzone WAKACJE! fakt, ze kilka dni, ale zawsze odreaguje, .... tak mysle ze jeszcze 2 razy bede Wam mówic "PAPA" a później juz znikne na zawsze.....
żadne tam rarytasy......... żegnam sie ze znajomymi ze szkoły w katowicach, aczkolwiek wyladuje najprawdopodobniej w gliwicach, moze zahacze o Zakopane ew Żywiec, sie zobaczy sie pomyśli
Ostatnio zmieniony przez Dominika 2005-08-31, 21:27, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum