byłem tam dwa razy, pierwszy i ostatni! zamówiłem w lokalu kebab z dostawą do domu niestety nic do mnie nie dojechało, na szczęście nie zapłaciłem przy składaniu zamówienia, nie polecam!
uqasch, u mnie wzięli numer telefonu, pokręcili adres, ale zadzwonili z zapytaniem o dokładne trafienie i nie było problemu. Dziwne.
malgosia.k, założę się, że też tak jak ja - całego nie zmęczyłaś.
Słyszałem same dobre opinie o tym miejscu. W moim przypadku się to jednak nie potwierdziło. Jadłem tam kebaba raz. Mięso było zimne. Sos czosnkowy smakował jak rozwodniona śmietana. Być może był to przypadek, lecz do drugiego podejścia mi nie śpieszno.
Karzełek, nikogo nie bronię, ani nie reklamuję. Kolega mi wczoraj polecił, a już dawno miałem chęć spróbować z tamtego miejsca i szczerze nie zawiodłem się. Nie wiem z kolei kiedy Ty zamawiałeś, ale kolega wziął akurat z czosnkowym i słowem się nie odezwał, że coś nie tak (może płacz ze śmiechu, jak męczyłem się z ostrym mu na to nie pozwalał ). Jak ja zamówiłem z ostrym i zjadłem prawie większość, a na drugi dzień czułem go z drugiej strony, to dowiedziałem się po zamówieniu, że mogłem wymieszać sobie sosy, jakbym sam na to nie wpadł Wiem, że na pewno jeszcze nieraz tam zamówię.
Pomógł: 53 razy Dołączył: 26 Sie 2006 Posty: 3747 Piwa: 39/17 Skąd: z Wielunia
Wysłany: 2014-10-30, 00:14
Mnie bardziej smakuje kebap na sieradzkiej, ten nowy barek na przeciwko testa rossy. Jest dosyć długo czynny.
_________________ "Przed skorzystaniem z forum zapoznaj się z treścią regulaminu dołączonego do niego bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy post niewłaściwie napisany lub zrozumiany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu."
Ferbik, to jest prawda ogromne porcje, nie dałam rady zjeść całego.
Ale nie tylko ja. Zaszalałam kupiłam cztery dla mnie , męża i 17-letnich bliźniaków.
Pomogła: 32 razy Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2461 Piwa: 25/43 Skąd: w-ń
Wysłany: 2014-11-08, 17:57
Z ciekawości zamówiłam.
Na plus ilość mięsa, nigdy nigdzie nie spotkałam takiej ilości, mam na myśli Durum kebab. Minus, koszmarnie słony.
Kebab frytas, odradzam z dowozem. Frytki zmieszane z mięsem zawinięte w ciasto po chwili są jedną wielką ohydną breją. Poszło w kosz, bo ani wyglądu a tym bardziej smaku nie miało. Nie wiem jak jest z na miejscu.
Pomógł: 2 razy Wiek: 32 Dołączył: 21 Mar 2007 Posty: 845 Piwa: 16/5 Skąd: Wieluń/Wrocław
Wysłany: 2014-11-10, 13:42
Wczoraj po drodze zamówiłem Durum Mega i niestety nie jestem fanem czerwonej czy kiszonej kapusty w tym zestawie(o ile to była kiszona), wolałbym samą sałatę, ogórek, pomidor, cebula.
Poza tym zapomnieli mi dać sos więc po drodze zjadłem bez. Ilość mięsa chyba niespotykanie duża, następnym razem mam nadzieję będzie lepiej, ogólnie nowe miejsce na plus.
Pomógł: 5 razy Dołączył: 11 Gru 2010 Posty: 363 Otrzymał 2 piw(a) Skąd: Wie(życzka)luń
Wysłany: 2014-11-12, 11:18
Jakiś czas temu skosztowałem kebaba na miejscu.
Mięsa dość dużo, jednak słonawy i największa lipa to sos. Zamówiłem czosnkowy a nie wiem co to za bebzie płynne były bo smak był nijaki tego sosu.
Pomogła: 12 razy Wiek: 44 Dołączyła: 02 Sty 2012 Posty: 262 Piwa: 22/16 Skąd: z okolic Wielunia
Wysłany: 2014-11-12, 13:18
My próbowaliśmy wersję na ostro - i jest faktycznie ostry:))
Ten z Sieradzkiej osobiście mi nie podchodzi - byliśmy tam kiedyś (krótko po otwarciu tego lokalu) i jak dla mnie to za dużo tłuszczu w nim, na plus jedynie sosy. Teraz w poniedziałek daliśmy mu drugą szansę i niestety było tylko gorzej - tłusto a do tego mięsko suche jak wióry.
Każdy ma swój smak/gust:)
_________________ Zwei Dinge sind unendlich, das Universum und die menschliche Dummheit, aber beim Universum bin ich mir nicht ganz sicher.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum