Podłącze się pod temat i spytam. Czy ktoś z was miał może okazję jeść "iskendera"? Jeżeli nie, to jak tylko zobaczycie gdziekolwiek (w Polsce bardzo trudno go znaleźć) bez zastanowienia kupujcie i próbujcie. Niebo w gębie! To jest właśnie prawdziwy kebab.
Pomógł: 53 razy Dołączył: 26 Sie 2006 Posty: 3747 Piwa: 39/17 Skąd: z Wielunia
Wysłany: 2013-09-17, 22:55
Byłem ostatnio w tym kebabie i kebap całkiem smaczny
_________________ "Przed skorzystaniem z forum zapoznaj się z treścią regulaminu dołączonego do niego bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy post niewłaściwie napisany lub zrozumiany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu."
Chcąc skosztować kebaba w kebabie na ul.Sieradzkiej, wybrałam się tam aż dwukrotnie. Niestety spotkało mnie rozczarowanie.
W poniedziałek wybrałam się tam o 17.20. Fakt, budka czynna do 18, no ale jakby nie patrzeć 40 minut jeszcze zostało. Zachodzę i co widzę? Nic nie widzę, w sensie pustki. Zero mięsa, zero surówek, wszystko wysprzątane aż w oczy raziło.
Spróbowałam drugi raz, tym razem w środę, przed 16. No i cóż, powtórka z rozrywki, pani na siedząco mi oznajmiła, że "kebaba już nie ma". Nieno super, przepraszam panią bardzo że w ogóle przeszkadzam w pracy!
Powiedzcie mi, jak to jest możliwe żeby w kebabie nie było kebaba?? Czy ja mam za duże wymagania?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum