Maciej W trakcie przeprowadzki do Wielunia EWI w Sercu
Pomógł: 13 razy Wiek: 48 Dołączył: 24 Mar 2009 Posty: 1155 Piwa: 5/6 Skąd: EWI-OOL
Wysłany: 2013-04-13, 20:36
Dusiu jeszcze trochę i spoty beda u Ciebie !!
Polecam !
_________________ Jeśli pozwolisz, by robactwo się rozmnożyło, rodzą się prawa robactwa. I rodzą się piewcy, którzy będą je wysławiać.
Antoine de Saint-Exupery
No czwartek to prawie jak spot;)Maszyna nie stygła - 12 przeglądów klimatyzacji, piątek słabszy chyba ze względu na gorszą już pogodę bo tylko 8.
Czekajcie na nowe promocje!!
Żeby Ci co nie zdążyli za bardzo się nie załamywali mogę zaproponować grupowe zniżki;)
Wystarczy zebrać się w kilku i umówić się na termin.. Koszt przeglądu:
300zł za 5 samochodów,
500zł za 10 samochodów,
w obydwu przypadkach gratis 300g czynnika i olej sprężarkowy.
Między pierwszym a ostatnim pojazdem, nie może minąć więcej jak 5 dni;) Dla przykładu:
Umówione 5 samochodów. Pierwszy na przegląd przyjeżdża 20 kwietnia - ostatni musi przyjechać 25 kwietnia. Kwota za grupę płatna przy pierwszym pojeździe.
Pomógł: 42 razy Wiek: 58 Dołączył: 04 Mar 2006 Posty: 4309 Piwa: 76/53 Skąd: wieluń
Wysłany: 2013-04-26, 10:39
Nie wiem, czy ze zniżką, czy też nie, ale ja już przegląd klimatyzacji mam za sobą. I jeśli nawet bez bonusów finansowych, to i tak koszt końcowy był zadowalający. A i sam efekt pracy klimatyzacji jest też pozytywny.
Polecam jeszcze tym niezdecydowanym, a i sam będę już pewnie stałym klientem w kwestii klimatyzacji. A kto wie, może w innych rzeczach też
_________________ Im dłużej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum