Pomógł: 42 razy Wiek: 58 Dołączył: 04 Mar 2006 Posty: 4309 Piwa: 76/53 Skąd: wieluń
Wysłany: 2014-12-28, 19:05
mcdek napisał/a:
Błazen odszedł, przyszedł nowy błazen Co Cię tak zdziwiło?
mcdek, absolutnie nie pod kątem błaznowania było to moje zdziwienie. Szczerze mówiąc, to zdziwiła mnie sama impreza pod chmurką. Tyle mówiło się w kampanii wyborczej o oszczędnościach, jakich Wieluń musi się podjąć aby jakoś związać koniec z końcem, bo to przecież tak ... źle wyglądało za poprzednika. A tu się okazuje, że jednak nie, możemy pozwolić sobie na zabawę z fajerwerkami, bo stać nas.
I dlatego się zdziwiłem, bo już nie wiem. Jest źle i musimy oszczędzać, czy jednak mydlono mieszkańcom oczy i koniec końcem ta wieluńska kasa nie jest aż taka pusta jak to się wmawiało ludziom i oskarżało poprzednika o nierozważne pustoszenie tejże kasy. Gdzie leży prawda? O ile istnieje
_________________ Im dłużej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.
miko 005, przecież Ty jesteś na NIE do burmistrza z zasady. Zrobi sylwestra - źle. Nie zrobi - tez źle, bo Antczak robił i było fajnie... Zawsze znajdziesz pretekst Nie jest tak?
A autorowi artykułu z Wielun NM chciałbym tylko zwrócić uwagę,że nie ma godziny 24:30 tylko co najwyżej 0:30
Pomógł: 42 razy Wiek: 58 Dołączył: 04 Mar 2006 Posty: 4309 Piwa: 76/53 Skąd: wieluń
Wysłany: 2014-12-29, 10:45
red napisał/a:
miko 005, przecież Ty jesteś na NIE do burmistrza z zasady. Zrobi sylwestra - źle. Nie zrobi - tez źle, bo Antczak robił i było fajnie... Zawsze znajdziesz pretekst
To dokładnie tak jak Ty do poprzednika Co, zmienił się punkt siedzenia i teraz to co kiedyś było balsamem, dzisiaj parzy
Czy ja gdzieś napisałem, że jestem przeciwny tej godzinie zabawy na świeżym powietrzu? Moje obawy związane są raczej w kwestii zasobności miejskiego portfela. Ale jeśli miasto stać, bo stać, prawda? To niech się lud cieszy (o igrzyskach i chlebie nie wspomnę, bo to domena przeciwników Antczaka )
PS. Teraz już każda próba dyskusji nad każdym zagadnieniem wypływającym z urzędu burmistrza, będzie obierane jako atak na burmistrza? Brzydko mi to pachnie
_________________ Im dłużej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum