W sumie jakby to przemyśleć to bilboardy nie są głupim pomysłem tylko pozostaje wykonanie. Zawsze przy tego typu inwestycjach istnieje ryzyko że firma się nie przyłoży i zamiast reklamować miasto tablica będzie śmieszyć, a być może wręcz szpecić co na dobre Wieluniowi raczej nie wyjdzie..
oj mysalam ze jak napisze w temacie o Mariuszu Wlazlym , to bedzie to jasne , bilbord przedstawial oczywisie Mariusza Wlazlego, w tamtym roku bylo ich wiecej na blokach...
Jechałem przed chwilą ul. Warszawską w stronę miasta i nad wiaduktem mignął mi baner ,,Wieluń jest dumny z Mariusza" (czy coś podobnego) ze zdjęciem Wlazłego. Nie jestem pewnie czy dobrze widziałem bo zobaczyłem go w ostatniej chwili ale może ktoś potwierdzi!?
Tak samo widziałem i kurde troche sie obawiam ze na samym dole jest reklama jednej z Wielunskich firm transportowych pewnie nie o taki baner nam chodziło na plandece gdzie mocniej zawieje i zerwane no ale na poczatek dobre i to
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum