Pomogła: 32 razy Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2461 Piwa: 25/43 Skąd: w-ń
Wysłany: 2007-03-31, 06:41
Robię tak bo wiem ze to głupi wiek,i ciekawi wszystko co jest zakazane,ostatnio weszłam w historię 12 letniej dziewczynki i znalazłam
-browar
-sex(chyba z 50 razy)
-pozycje itd
To juz nie jest kwestia zaufania,moja córka wie ,że może do mnie przyjść z każdym pytaniem,problemem ale zdaję sobie też sprawę ,ze może się wstydzić zapytać o coś tam,to normalne.Jeśli wychwycę coś niepokojącego to gadam z nią obracając wszystko w żart ,tak żeby nie zorientowała się że ją sprawdzam i żeby nie krepowała sie .To nie moze być rozmowa na poważne bo nawet dorosły by zwiał
Pomogła: 2 razy Wiek: 42 Dołączyła: 01 Mar 2007 Posty: 52 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2007-04-02, 17:55
Chętnie bym Ci Jareczku odpisałam, niestety moje prywatne życie jest ogrodzone wysokim, betonowym murem na którym znajduje się jeszcze drut kolczasty! Jeśli kiedyś bedzie okazja to Ci ją przedstawie (może wpadne z nią w południe do Testy na Cole - kiedyś)!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum