Na forum jest 380 osób zarejestrowanych, a regulamin mówi, że każdy użytkownik ma prawo do pisania postów, jeżeli temat nie jest zamknięty i jest dla niego dostępny, więc nie rozumiem stwierdzenia:
Jaro napisał/a:
btw. Ferbik, źle określił zagadnienie, prosząc o wypowiedź jak największego grona forumowiczów.
Powinien był prosić o wypowiedzi tych osób, które znają Basię i całą sprawę i mają ochotę się wypowiedzieć w tej kwestii.
Skoro temat nie dotyczy wszystkich lecz konkretnej garstki użytkowników, która "wie o co chodzi" i większość nie może się wypowiedzieć, w mojej opinii nie powinien się w ogóle pojawić. Swoje problemy powinien (powinniście) załatwiać poza forum.
Karzełek, jeśli ów spór dotyczy forum, uważam że można go rozstrzygać w odpowiednim dziale (taki jak ten) z osobami, których spór mniej lub więcej dotyczy.
Nigdzie nie napisałem tak jak Ty to piszesz, że większość nie może się wypowiadać, uważam natomiast, że skoro temat tyczy się forumowiczki, a administrator stawia ją do oceny, to jak najbardziej wskazane są opinie innych forumowiczów.
Dla niezainteresowanych tematem jest opcja "Ignoruj" bądź "Przestań śledzić ten temat".
jak mawia jeden z użytkowników "zostałam wywołana do tablicy" , jedyne co mam do powiedzenia, to nie wyciągajmy osobistych spraw, na publicznym forum... już raz dostałam bana za pozerstwo, a tak naprawde za to, ze poza forum pokłuciłam sie z Ferbikiem, no cóz jedno nie ma związku z drugim.
pozdrowienia dla ludzi którzy mnie znają i szanują oraz dla tych wszystkich którzy mnie nie znają, ale nie oceniają przez pryzmat forum i wypowiedzi innych
jedyne co mam do powiedzenia, to nie wyciągajmy osobistych spraw, na publicznym forum...
Sprawa dotyczy forum, administracji i użytkowników.
Basia napisał/a:
już raz dostałam bana za pozerstwo, a tak naprawde za to, ze poza forum pokłuciłam sie z Ferbikiem, no cóz jedno nie ma związku z drugim.
Za spoufalanie się i publiczne ośmieszanie mnie, gdzie wyraźnie Cię ostrzegałem. Więc zrobiłaś to z premedytacją. Jak najbardziej ma to związek.
Basia napisał/a:
pozdrowienia dla ludzi którzy mnie znają i szanują oraz dla tych wszystkich którzy mnie nie znają, ale nie oceniają przez pryzmat forum i wypowiedzi innych
Szkoda, że nie zauważasz jaką ocenę o sobie dałaś Ty przez swoje wypowiedzi.
Widzę, że parę osób odebrało ten temat w sposób: wyrzucić Basię/nie wyrzucać. Błędne rozumowanie, ale jesteśmy tylko ludźmi. Zatem skłaniam się do zamknięcia wątku.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum