Pomógł: 53 razy Dołączył: 26 Sie 2006 Posty: 3747 Piwa: 39/17 Skąd: z Wielunia
Wysłany: 2007-08-07, 15:07
Reklama Printa już trafiła do mojej skrzynki
_________________ "Przed skorzystaniem z forum zapoznaj się z treścią regulaminu dołączonego do niego bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy post niewłaściwie napisany lub zrozumiany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu."
_________________ To właśnie lęk przed porażką nie pozwolił mi podjąć wielkiego działania.
Dopiero dzisiaj stawiłem pierwsze kroki tam, gdzie powinienem je postawić przed 10 laty.
Ale jestem szczęśliwy, że nie czekałem kolejnych 20
Pomógł: 53 razy Dołączył: 26 Sie 2006 Posty: 3747 Piwa: 39/17 Skąd: z Wielunia
Wysłany: 2007-08-07, 19:20
Nie martw się. Ferbik też nie dostał
_________________ "Przed skorzystaniem z forum zapoznaj się z treścią regulaminu dołączonego do niego bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy post niewłaściwie napisany lub zrozumiany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu."
Pomogła: 18 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Lut 2006 Posty: 1016 Otrzymał 3 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2007-08-08, 08:43
Ulotki były roznoszone tylko na sadach, po kilka na klatkę. Na wyszyńskiego tylko w kilku blokach. Arch Twoja klatka to ta wyjatkowa jest akurat tyle miałam w ręce więc włożylam do każdej skrzynki
_________________ W naturze człowieka leży rozsądne myślenie i nierozsądne działanie.
W związku z tym, że zbliżają się Święta Bożego Narodzenia, zapraszamy do nas po zapoznanie się z ofertą INDYWIDUALNYCH KARTEK ŚWIĄTECZNYCH, wycinanych, grawerowanych, drukowanych, w cenie już od 2zł (taka cena przeważnie dominuje za sztukę, niezależnie od ilości) do 6zł. Do tego zrobimy ładną kopertę w kolorze ercu dopasowaną do kartki (w cenie około 50-60gr).
W swojej ofercie mamy również mnóstwo pomysłów i gotowych wzrorów na INDYWIDUALNE ZAPROSZENIA, w podobnych cenach co kartki świąteczne.
TAKICH CEN NIE ZNAJDZIECIE W PAPIERNICZYCH SKLEPACH, PRZEDE WSZYSTKIM TAKICH WZORÓW I SWOICH DEDYKACJI.
Dołączcie do grona naszych zadowolonych klientów
Będę miał chwilę to zrobię parę fotek naszych kartek ale szczerze powiedziawszy, to zdjęcie nie odda ich uroku, wiec zapraszam osobiście do naszej siedziby
mam takie pytanko: czy wykonujecie zaproszenia ślubne, ale takie ręcznie robione.
Wykonujemy zaproszenia ślubne, ale ręcznie robione w sensie?
Wycinamy, grawerujemy laserowo, drukujemy, personalizujemy. Zawsze można podjechać i zobaczyć przykładowe wzory.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum