Pomógł: 42 razy Wiek: 58 Dołączył: 04 Mar 2006 Posty: 4309 Piwa: 76/53 Skąd: wieluń
Wysłany: 2007-03-07, 11:15
Ja przy pierwszym kontakcie z owymi pozdrowieniami w tej formie, też doznałem lekkiej konsternacji. Aż musieliśmy to sobie z Ferbikiem wyjaśniać na PW.
Jeśli mam być szczery to taki styl pozdrowień nie przypada mi zbytnio do gustu (mimo to Wszystkim dzięki ), no ale to mój gust i nie wszyscy muszą go popierać. Dlatego jeśli pozwolicie, ja będę omijał taką formę wyrażania uczuć raczej szerokim łukiem.
A jak już poruszamy temat podpisów pod tekstem głównym, to w ogóle jestem za zminimalizowaniem jego treści. Myślę że jakaś króciutka mądrość życiowa i owszem, ale całe poematy tracą na smaku. No ale to znowu tylko moja skromna sugestia.
Nie mniej, dla wszystkich forumowiczów, miłego dnia życzę.
_________________ Im dłużej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.
W-g mnie opca [you ] wprowadza aby zamieszanie (i to na każdym forum), Ci co ją znają więdzą ile może zdziałać, Ci co ją stosują mają czasem niezły ubaw z forumowiczów piszących potem mnóstwo PW. Przydatne, ale po co wprawiać w zakłopotanie niektórych forumowiczów... ?
Potem w postach każdy każdego pozdrawia i zamiast rozwoju topicu, mamy jedne wielkie rodzinne pozdrowienia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum