wiesz...nie chodziło mi o wieluń.dzisiaj wróciłam z czwy i wiem,że w miniumum czterech klubach sa takie wystepy:) chociaż raz do roku chłopaki sobie porządnie potańczą.....:D:D:D:D
[ Dodano: 2007-03-08, 01:27 ]
to dobrze,że się ze mna Jaro zgadzasz....:)
_________________ " ...taniec jest jedną z rzadkich dziedzin działalności ludzkiej, w której człowiek angażuje się całkowicie: ciałem, duszą i umysłem..."
co do tych zerwanych-przez siebie-kwiatów to się zgadzam....ale na pewno zadna dziewczyna nie pogardzi różą czy innym kwiatuszkiem ważne by był szczerze dany..
To właśnie miałem na myśli pisząc pierwszego posta
widze,że wszyscy myslimy podobnie:) ale żeby tak było, a nie z obowiązku...:(
[ Dodano: 2007-03-08, 01:39 ]
także Panowie nie zapomnijcie o swoich Paniach..:D
_________________ " ...taniec jest jedną z rzadkich dziedzin działalności ludzkiej, w której człowiek angażuje się całkowicie: ciałem, duszą i umysłem..."
To ja jeszcze dodam coś od siebie: naprawdę rzadko robię coś planowanego, żyję spontanicznie, więc dawanie kwiatów (czy inne kwestie) w moim przypadku są chyba jak najbardziej jasne Nie lubię schematycznego życia, dlatego wiele kalendarzowych dat jest dla mnie tylko zwykłym, kolejnym dniem. Liczy się pamięć i chęci oraz szczerość
Liczy się pamięć i chęci oraz szczerość
dokładnie tak jak napisałes:) i nawet tych rzeczy zaden kwiatuszek nie zastąpi....
[ Dodano: 2007-03-08, 01:45 ]
i jeszcze ważne,ze pamiętasz:)
[ Dodano: 2007-03-08, 01:49 ]
żegnam juz wszystkich na forum!!!!!
A ja nie uważam, że Dzień Kobiet, czy Walentynki są dniami, które należy przekreślać za ich niecodzienność.
Są to dni przypominające nam o tym, że mamy obok siebie tę drugą osobę, o której należy pamiętać codziennie a w szczególności w tym dniu, który stał się już pewną tradycją
Nie odkładajmy takich tradycji w kąt, ponieważ nie ma w nich nic co było by niemiłe
Ferbik, a Ty pamiętasz o tym tak jak piszesz i co najważniejsze - czy tak czynisz
Musze tutaj stanąć w obronie Marcina - ja dostawałam kwiaty bez okazji i bardzo spontanicznie za co bardzo mu dziekuje
_________________ Człowiek potrzebuje do szczęścia trzech rzeczy: dobrych przyjaciół do towarzystwa, dobrego wina do picia i dobrych książek do czytania.
ale takich Dni Kobiet jest w roku za mało... czy to znaczy,że tylko w tym jednym dniu faceci powinni obdarowywac kobiety prezentami,składac życzenia....takie dni powinny byc codziennie i wcale nie mam tu na myśli prezentów,ale takie docenienie,wdzięcznośc.......
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum