Pomógł: 53 razy Dołączył: 26 Sie 2006 Posty: 3747 Piwa: 39/17 Skąd: z Wielunia
Wysłany: 2007-03-10, 13:54
Fajny widok. Poprosze o więcej:)
_________________ "Przed skorzystaniem z forum zapoznaj się z treścią regulaminu dołączonego do niego bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy post niewłaściwie napisany lub zrozumiany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu."
Szkoda że Miasto nie było zainteresowane tą fotka ... Ja bym widział to zdjątko gdzieś koło bramy kaliskiej lub koło muzeum, myśle że mieszkańcy oraz osoby odwiedzające nasze miasto miały by co podziwiać ..
caac, możesz wrzucić więcej takich fotek?? To jest śliczne! Masz je może w większej rozdzielczości? wywołał bym sobie i w antyrame wsadzil i powiesil Wrzuć coś jeszcze i to ale wieksze!! Dzieki!!
Pomogła: 8 razy Wiek: 36 Dołączyła: 08 Gru 2006 Posty: 727 Skąd: z 1038:D
Wysłany: 2007-03-10, 23:10
robi wrażenie...jak generalnie nie podoba mi się Wieluń (nie krzyczcie na mnie;/) i nie przepadam...tak to zdjęcie jest naprawdę super... i marios ma rację, że mogłoby gdzieś zawisnąć...
Szkoda że Miasto nie było zainteresowane tą fotka ... Ja bym widział to zdjątko gdzieś koło bramy kaliskiej lub koło muzeum, myśle że mieszkańcy oraz osoby odwiedzające nasze miasto miały by co podziwiać ..
Cóż Mario's ................... dla pana burmistrza ..........ode mnie
_________________ Scio enim quod redemptor meus vivat et in novissimo de
terra surrecturus sim ... Job 19:25
Pomógł: 10 razy Wiek: 44 Dołączył: 21 Lip 2005 Posty: 1397 Otrzymał 5 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2007-03-11, 13:29
Można gdzieś zdobyć w większej rozdziałce? Chętnie druknąłbym sobie to w jakimś dużym formacie
Piękna fotka!
_________________ Art. 146, ust. 1: "Rada Ministrów prowadzi politykę wewnętrzną i zagraniczną
Rzeczypospolitej Polskiej."
Art. 133, ust. 3: "Prezydent Rzeczypospolitej w zakresie polityki
zagranicznej współdziała z Prezesem Rady Ministrów i właściwym ministrem."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum