hiszpan, przytaczając twoją wypowiedź (czyżbyś to nie ty ją pisał? ;>)
hiszpan napisał/a:
Ferbik, jeśli Ty masz o tym duże pojęcie, to powiedz mi, dlaczego Gazeta Wyborcza i wszystkie inne największe gazety w Polsce nie udostępniają się live w internecie?
Wprawdzie pytanie skierowałeś do Ferbika, ale jako że na forum pisze więcej osób postanowiłem włączyć się do dyskusji.
Cytat:
Blaza - nie wiem, co Twoja wypowiedź ma wspólnego z moimi wcześniejszymi postami w tym temacie.
Pomógł: 3 razy Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 1504 Piwa: 17/150 Skąd: z północy
Wysłany: 2007-05-20, 19:33
blaza napisał/a:
hiszpan, przytaczając twoją wypowiedź (czyżbyś to nie ty ją pisał? ;>)
hiszpan napisał/a:
Ferbik, jeśli Ty masz o tym duże pojęcie, to powiedz mi, dlaczego Gazeta Wyborcza i wszystkie inne największe gazety w Polsce nie udostępniają się live w internecie?
Wprawdzie pytanie skierowałeś do Ferbika, ale jako że na forum pisze więcej osób postanowiłem włączyć się do dyskusji.
Cytat:
Blaza - nie wiem, co Twoja wypowiedź ma wspólnego z moimi wcześniejszymi postami w tym temacie.
Ja może tak gorącym uczuiem do tej gazety nie pałam, ale pomysł z *.pdf 'em też mi się podoba.
Projekt E-gazeta nie jest wyrazem wspaniałomyślności wieluńskiej czy nawet łódzkiej redakcji DŁ, wynika on z poltyki wydawcy czyli niemieckiego koncernu POLSKAPRESSE.
Wszystkie tytuły tego wydawcy są dostępne w PDF łącznie z dodatkami ("Dziennik Bałtycki", "Dziennik Łódzki", "Dziennik Zachodni", "Express Ilustrowany", "Gazeta Krakowska", "Głos Wielkopolski", "Słowo Polskie - Gazeta Wrocławska", "Dziennik Polski" )
Pomógł: 53 razy Dołączył: 26 Sie 2006 Posty: 3747 Piwa: 39/17 Skąd: z Wielunia
Wysłany: 2007-06-04, 18:35
od 2 czerwca zniknęła nasza Wieluńska strona.
_________________ "Przed skorzystaniem z forum zapoznaj się z treścią regulaminu dołączonego do niego bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy post niewłaściwie napisany lub zrozumiany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu."
Zamiast wydań o nazwach:
-"Łódź"
-"piotrkowskie"
-"kutnowskie"
-"skierniewickie"
-"sieradzkie"
mamy tylko dwie czyli
- "Łódź"
- "piotrkowskie" (czyli łódź-teren)
tną koszty.
Miesiąc temu przemeblowano „Nad Wartą” pisałem o tym wcześniej.
Teraz podlegamy pod Piotrków , a czy Dziennikowi wyjdzie to na dobre zobaczymy po zakończeniu reorganizacji.
Pomógł: 2 razy Wiek: 32 Dołączył: 21 Mar 2007 Posty: 845 Piwa: 16/5 Skąd: Wieluń/Wrocław
Wysłany: 2007-06-10, 13:45
Takiej gazecie jak ta niewiele już może pomóc, ale na pewno jej to nie zaszkodzi. A ja nie mam ochoty kupować tego typu gazet i nic już tego nie zmieni, no chyba że zatrudnili by nowych, lepszych dziennikarzy, w co wątpię.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum