no co wy dziewczynki to wszystko sa milusie zwierzątka
_________________ Człowiek potrzebuje do szczęścia trzech rzeczy: dobrych przyjaciół do towarzystwa, dobrego wina do picia i dobrych książek do czytania.
Jak przyniesiesz mysze, to cały Wieluń będzie słyszał mój wrzask
oj to sie bedzie działo
_________________ Człowiek potrzebuje do szczęścia trzech rzeczy: dobrych przyjaciół do towarzystwa, dobrego wina do picia i dobrych książek do czytania.
A oglądaliście taki stary film "Archanofobia"(->lęk przed pająkami) ?
ojj po tym rzeczywiście można mieć jakieś koszmary z tymi zwierzątkami w rolach głównych i zacząć na poważnie bać się pająków.
Są wszędzie... ajjj aż mnie ciarki przeszły, jak mi się przypomniało
Ładne zdjęcia, a i te pająki mają ciekawe ubarwienie...
Nie mam nic do pająków..aczkolwiek podejrzewam, że mogłabym się wystraszyć stojąc fece to face z tarantulą;--)
Z sentymentu nie zabijam pająków. Jeśli sie natknę ta takiego osobinka w domu zamykam w pudełeczko od zapałek i wynoszę na zewnątrz.
Żabki ani myszy też mi nie straszne. Mam koleżankę, która ma w domu ślimaki, żabki, krewetkę i modliszkę;)
_________________ " jest całe niebo samotności
i tylko jeden w nim anioł
o skrzydłach nieważkich jak twoje słowa."
Z ciekawostek dodam, że człowiek przez całe swoje życie zjada podczas snu znaczną ilość pająków - oczywiście tych domowych. Teraz dopiero powiedzcie fuuj
hajen W trakcie przeprowadzki do Wielunia 4x2+8x1x1+2+1
Pomógł: 27 razy Wiek: 35 Dołączył: 17 Mar 2007 Posty: 1451 Piwa: 29/26 Skąd: Wieluń/Warszawa
Pomogła: 4 razy Wiek: 36 Dołączyła: 10 Lis 2006 Posty: 1014 Skąd: Z kątowni
Wysłany: 2007-04-10, 18:17
hmmm... a ja kiedyś chciałam sobie sprawić ptasznika, bo kuzyn mojej koleżanki ma swoją małą hodowlę Taki udomowiony pająk nie jest straszny... Gorzej spotkać takiego wielkości ręki w jakimś kraju tropikalnym, czego już doświadczyłam Chodził mi w hotelowym pokoju po poduszce
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum