Pomógł: 17 razy Dołączył: 08 Mar 2006 Posty: 1805 Skąd: okalew/wrocław
Wysłany: 2007-07-04, 19:04
edzia i odziu napisał/a:
która jesli mogę wiedzieć?Jeśli masz na mysli na Ceglanej pani Gierkowej to nie polecam ,pacjenci są przyjmowani hurtowo,kilka osób w gabinecie w którym siedzi 3 lekarzy,wujezdziłam sie przez kilka lat i nici z leczenia....
cóż - mam odmienne zdanie. Jeżeli chodzi o lekarzy to według mnie pełen profesjonalizm. A co do hurtowego obsługiwania pacjentów - widocznie nie mogą innaczej bo nie dali by rady - moim zdaniem ogromna liczba pacjentów pozytywnie świadczy o klinice.
Pomógł: 4 razy Wiek: 34 Dołączył: 05 Maj 2007 Posty: 743 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2007-07-05, 17:30
raulmanka napisał/a:
Aczkolwiek nie spotkałam się nigdy z jakąkolwiek złośliwością z jej strony...przeciwnie, zawsze jest miła.
może źle ją po prostu odebrałeś..
Ona nie była niemiła, tylko po prostu bezczelna, a sytuacja, w której miałem z tą panią do czynienia, krytyczna. Nie chcę nikomu nic tam narzucać, może za pieniądze jako okulistka jest miła, jeśli chodzi o faktyczną pomoc, z mojego doświadczenia, bezczelność i podłość.
Pomogła: 8 razy Wiek: 35 Dołączyła: 08 Gru 2006 Posty: 727 Skąd: z 1038:D
Wysłany: 2007-07-05, 18:13
to ja tylko dodam że nie chodze do niej prywatnie za pieniądze... w szpitalu też się z nią spotkałam nie raz no ale... ale to tylko moja subiektywna opinia.
ale zboczyliśmy z tematu troche chyba..
Pomogła: 32 razy Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2461 Piwa: 25/43 Skąd: w-ń
Wysłany: 2007-07-05, 18:28
siwy_ napisał/a:
sytuacja, w której miałem z tą panią do czynienia, krytyczna.
kurcze jestem naprawdę zaskoczona,Odziu kiedyś był na pogotowiu,miał opiłek metalu w oku ,zadzwonili do domu pani dr (była 21 .00)i bez problemu przyjechała na Sieradzką,otworzyła gabinet i przyjęła go...nigdy ,przenigdy nie widziałam jej bez humoru,nawet gdy miała zły dzień była uśmiechnięta...
edzia i odziu a skąd wiesz że miała zły dzień skoro była uśmiechnięta
A wracając do tematu to ja chodziłam do dr Pasternok ale średnio byłam zadowolona i na następną wizytę mam zamiar wybrać się do kogo innego, prawdopodobnie pójdę do dr Błach skoro większość uważa że jest dobra.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum