własnie nie. Myślę że Gościu wiedział z jaką predkościa jedzie i czym.Wiadomo również jakię są drogi u nas w kraju. Po drugie po co wsiadał na motor skoro nie miał uprawnień.To dlaczego ma być mi go szkoda. Szoda to jest tej dziewczyny, ktora w tak młodym wieku została wdową.
Teraz my tylko możemy pogadać i wyrazić swoje opinie na ten temat. I tak już mu nie pomożemy.
a ja nie rozumiem siwy_ twojego oburzenia, bo od początku tematu każdy w ten sposób myśli, że taka jazda i to bez uprawnień to głupota tylko nikt nie powiedział tego wprot
_________________ Co za czasy! Lot w kosmos trwa coraz krócej, jazda do pracy coraz dłużej.
akirus, troszkę się z Tobą nie zgodzę. Nie skazujmy wszystkich, którzy popełnili błąd na to, że są całe życie nieodpowiedzialni. Każdemu zdarza się popełniać błędy, jesteśmy tylko ludźmi. Ten gość przypłacił swój błąd swoim życiem. Nie możesz mówić, że byłby złym ojcem... trochę to niehumanitarne porównywać brak umiejętności jazdy na motocyklu z wychowywaniem dzieci.
ok ok , tragedia to tragedia i życie już mu sie nie wróci, ja się tlko ciąge zastanawiam po co komu motor jak nie ma prawka czy może miał zamiar robic dopiero, to jakaś odwrotna kolejność
_________________ Co za czasy! Lot w kosmos trwa coraz krócej, jazda do pracy coraz dłużej.
po co komu motor jak nie ma prawka czy może miał zamiar robic dopiero, to jakaś odwrotna kolejność
A ja bym bardzo chciała mieć samochód zanim zrobię prawko i nie uważam że to odwrotna kolejność, rower tez miałam zanim zdałam kartę rowerową Szkoda mi tej rodziny, ale nie osądzam innych bo to nie moja sprawa czy on jechał szybko i po co mu motor.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum