o kurcze ,nie mógł dać jakiemuś biednemu dziecku na cukierki tylko dokłada sie ksieżulkowi na lepszy samochód
to już jest czepianie się! podejrzewam,że czy byłby to Kwachu,czy Tusk,czy kto inny też by tyle rzucił! Nie wiadomo czy w ogóle i w jaki sposób Prezydent wspiera fundacje czy akcje charytatywne,ale nie wieszajmy na nim psów,bo może to robi,ale się z tym nie afiszuje!
Akirus-ja robię podobnie jak Prezydent-ponad 20 gr standardowo nie wychodzę,ale jak jestem na mszy z tatą i on da mi złotówkę czy dwie,to wrzucam tyle,ile dostałem
Bardziej chodziło mi o to,że Edzia i Odziu raczej nie posiada informacji na temat charytatywnej działalności Kaczyńskiego,a hasła typu "powinien dać biednym dzieciom" to zagrywki w stylu Leppera!
Pomógł: 4 razy Wiek: 35 Dołączył: 05 Maj 2007 Posty: 743 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2007-08-17, 14:27
borsuk napisał/a:
Bardziej chodziło mi o to,że Edzia i Odziu raczej nie posiada informacji na temat charytatywnej działalności Kaczyńskiego,a hasła typu "powinien dać biednym dzieciom" to zagrywki w stylu Leppera!
no faktycznie "biedne dzieci" i jeszcze "emeryci i renciści" to są argumenty w stylu Leppera . Ja tam nie widzę nic złego w tym, że rzucił stówkę, ale faktycznie trochę obciach, że nie miał przygotowanych własnych pieniędzy przed mszą
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum