Sorka moim zdaniem nie ma nas 45 jest góra 33;p ponieważ odebrałem dzisiaj legotymacje członkowską i mam numer 31. A pisze że jest nas 33 bo były po mnie jeszcze 2 legitymacje wiec nie wiem czemu piszesz że jest nas 45 ??.
teraz nie bedzie tak lekko jak w tamtym roku ze zapisało sie tylu chętnych a na mecze pare osób chodziło teraz jak ktoś nie bedzie chodził to pewnie będzie wypisany z klubu
teraz nie bedzie tak lekko jak w tamtym roku ze zapisało sie tylu chętnych a na mecze pare osób chodziło teraz jak ktoś nie bedzie chodził to pewnie będzie wypisany z klubu
W II lidze było identycznie zapisało sie około 30 typa. A chodziła tylko garstka kibiców na sektor klubu kibica, moim zdaniem niektórzy z nich zapisali się tylko żeby mieć szalik, i darmowe wejścia na klub kibica. Ale myślę że teraz tak nie będzie i Darek Badenem się tym zajmą.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum