Pomógł: 3 razy Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 1504 Piwa: 17/150 Skąd: z północy
Wysłany: 2007-11-26, 14:58
Administrator napisał/a:
jeśli wiesz gdzie się udać zjesz posiłek z 3 dań z miłą obsługą i w naprawdę ładnym wnętrzu. Możesz natomiast wydać 50 czy 100 EUR i wyjść głodny albo niezadowolony.
Zgadzam sie z Administratorem. I wlasnie dlatego zycie na zachodzie nie jest tak drogie, jak mowia o tym niektorzy "intelekualisci" w Polsce, ktorzy nigdy za granica nie byli... Jesli ktos ma "glowe" to zje dobrze i tanio w kazdym miejscu na ziemi. To samo tyczy sie kazdego innego wydatku, nie tylko jedzenia. Mieszkam w Anglii i musze przyznac, ze ceny w niektorych restauracjach, sa szokujaco niskie.
A wracajac do pierwotnego tematu... Ludzie ryzykujcie i wyjezdzajcie jesli choc troszke znacie niemiecki. Po jakims czasie bedziecie zarabiac dwa razy wiecej, niz na poczatku.
No chyba, ze ta Irlandia juz jest w Polsce i wszyscy zarabiaja 5000 zlotych? Jesli tak, to ja wracam. Dajcie znac, jakby cos
Pomógł: 59 razy Dołączył: 12 Sie 2005 Posty: 3155 Otrzymał 7 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2008-02-05, 23:06
Ogłoszenie nadal aktualne - zgłosiła się jedna osoba ale po rozmowie zainteresowanego ze stroną niemiecką to był bardziej elektryk niż elektronik.
Oferta wzrasta do 2000 euro na miesiąc. Poszukiwana osoba nie musi mieć związku z samochodami. Może to być człowiek który ma doświadczenie w naprawie sprzętu RTV.
Witam, przypadkowo natknalem wlasnie na ta oferte. Brzmi niezle, tyle ze ciekawe czy pracodawca jest napewno uczciwy i sumienny i bedzie placil punktualnie.
Slyszalem juz od duzo znajomych ze najpierw obiecanki cacanki a potem.........kicha
Jesli ktos z tej firmy w niemcach jest zainteresowany to moze napisac mi maila
Przepraszam ale nie wiem o co panu chodzi, nie znam sie tak na technice internetowej i nie wiem nawet o co panu chodzi. Szkoda tylko ze najpierw rozmowa sie kleji a nagle nie
Pozdrawiam
Michał
*klei
_________________ Michał_RTV
Ostatnio zmieniony przez Ferbik 2008-03-25, 21:27, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum